cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihazınız için maksimum zoom uygulaması

(Topic created on: 04-14-2023 06:11 PM)
359 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M
Hem note 4'e hem de m12'ye kurdum ve ikisinde de süper mesafe yakınlaştırması yaptı ama note 4'de ois oldugu için daha net fotograf çekerken,m12'de görüntü bozuluyor belirli bir yakınlaştırma sonrasında.Özellikle S22 ultra ve s23 ultra kullanan arkadaslar bu uygulamayı kurup deneme yaparak yorum yaparsa veya paylaşım açarsa çok memnun olurum.
image

9 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Bu uygulamalarda odak çalışmıyor yada parlaklık iyi ayarlanmıyor ay fotoğrafı çekmesi imkansız gibi bir şey
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
İki cihazımda da denedim note 4'de odaklayınca şaşırdım ama m12'de zaten düz yakınlaştırıyor odak yok.
ben006
Expert Level 5
Galaxy M
Google playda yok bu uygulama
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ben note 4'e play store'den,m12'ye google üzerinden aratarak indirdim.Normalde vardı play store'de ama kaldırılmış,sanırım android 13 ile ilgili1681488577675_1681488577653_0.jpg
ben006
Expert Level 5
Galaxy M
Google de kalkinca dikkat edin viris veya cadus yazilim tesbit edildiginde kalkar
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Evet,haklısınız.Şimdi bir silesim geldi ama bir yanımda boşver diyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ya sende abi git işine 3 parti uygulama mı zoom artırıcak😄
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Galaxy Note 4 kendi kamerasında 10 dijital zoom'a sahip fakat bu uygulama ile sınırları aşıyor.S22 ultra ve s23 ultra kullanan arkadaslar bu uygulamayı kurup yorum yaparsa veya paylaşım açarsa sevinirim.

image

Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Video işlenince inanmayan izleyebilir🙂