cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihazım m12 android 12 güncellemesi gelmedi

(Topic created on: 10-16-2022 08:44 PM)
271 Views
Hüseyin_M12
Active Level 3
Options
Galaxy M

Telefonuma android 12 güncellemesi gelmedi başka m12 cihazlara gelmesi ne rağmen bana gelmedi ve telefonu sıfırlama ma rağmen yine değişen bir şey yok 

19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ufak tefek değişimleri profesyonel kullanıcılar pek değerli görmüyor ama normal seviye bilgiye sahip kişiler için yeterli göründüğünden pek şikayetçi olmuyorlar,bunu söylemek istedim.
0 Likes
osmn07
Active Level 2
Galaxy M
Bende de aynı durum var M12 kullanıcısıyım.hepsiburadanın kendisinden aldım.Samsundan IMEI kontrolü falan herşeyi yaptım.Samsung M.Hizmetlerini aradım "Her M12 ye aynı anda güncelleme gelmiyor,bekleyin"dediler...Sizce böle bişey olabilir mi?Her seriye aynı anda güncelleme gelmesi gerekmiyor mu?
0 Likes
Hüseyin_M12
Active Level 3
Galaxy M
Yarını bekleyelim bakalım gelir ya
0 Likes
osmn07
Active Level 2
Galaxy M
Beklemekten başka çare yok.Başka biride hepsiburdadan alınan telefonlar böle oluyo dedi anlamadım.Hepsiburada ile görüştüm samsung garantiye gidin diyor.Şimdilik beklemedeyiz.Yoksa tüketici mahkemesine giderim.
0 Likes
Hüseyin_M12
Active Level 3
Galaxy M
Yok gelir sabır araştırdım yarın gelir
0 Likes
Hakan1907
Active Level 5
Galaxy M
Bende Hepsiburadadan 1 sene önce aldım, güncelleme 3 gün önce geldi.
0 Likes
osmn07
Active Level 2
Galaxy M
Çok garip bi durum.Bizde neden güncelleme yapılamadığı konusunda tahmininiz bilginiz varmıdır?
0 Likes
osmn07
Active Level 2
Galaxy M
İnşallah dediğiniz gibi olur.Güncelleme geldiğin de yazarmısınız?Bana gelirse bende yazarım takıldım çünkü bu duruma.İyi akşamlar
0 Likes
Hüseyin_M12
Active Level 3
Galaxy M
iyi akşamlar
0 Likes
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy M

21 haziran 30 ekim arasında güncelleme gelmesi planlanıyormuş ama kesin değil güncelmiyiz.com sitesinden takip edebilirsin.

0 Likes