cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ben Samsung Galaxy M23 5G almayı planliyorum android 14 alcakmı

(Topic created on: 05-09-2023 09:53 PM)
RixtyTRtaba7
Beginner Level 4
Options
Galaxy M

Ben Samsung Galaxy M23 5G almayı planliyorum android 14 alcakmı veya en son hangi android güncellemesi ni alcak 15 16 ? 

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
A23 modeli al bence 6 GB ram'li seçeneğini almaya çalış Android 14 güncellemesini alacak bu cihaz. A23 artıları ekranı birazcık daha iyi 6 GB RAM seçeneği var. M23 Avantajları da işlemcisi kas gücü daha iyi Ayrıca bu cihaz Android 14 olacak mı bilmiyorum Bir de Bildiğim kadarıyla bunun 6 GB RAM list seçeneği yok aslında çok fazla aşırı derecede ağır işler yapmayacaksan m23 model de tercih edilebilir.
RixtyTRtaba7
Beginner Level 4
Galaxy M
Şimdibaktımda adaptorle aynı fiyata geliyro zaten ben cok bi iş yapmicam yeter bana m23
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
A23 modelin kutusundan Bir de eklemeyi unutmuşum artısı olarak şarj cihazı çıkıyor kablo adaptör. M23 kesin mi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla da Bu modelin kutusundan daha sadece kablo çıkıyor şarj kablosu adaptörü çıkmıyor. Yine de tercih senindir ama ben yerinde olsaydım a23 alırdım.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Android 14 alacak Android 15 bilmiyorum. Şimdi alırsan seneye Kasım Aralık'a kadar güncelleme sıkıntın olmaz. A24 A34 alabilirsen onlara bak.
Emir-A54
Expert Level 3
Galaxy M
Cihaz android 12 çıkışlı 13 almış ve 14 alır büyük ihtimalle ama 15 almaz
RixtyTRtaba7
Beginner Level 4
Galaxy M
Teşekkürler