cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bağlı USB cihazı desteklenmiyor

(Topic created on: 07-05-2023 12:26 PM)
2968 Views
hbingol
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

Merhaba, yaklaşık 2 haftadır telefonumda sürekli bir şarj olmama sorunu yaşıyorum, başlarda taktığım şarj cihazını algılamıyordu telefon sonradan ara sıra algılamaya başladı. Kullandığım telefon M31s modeli kendi kutusundan çıkan şarj makinesini kullanıyorum ama ara ara şarj alıyor, ara ara almıyor, şuan ise bağlı USB cihazı desteklenmiyor diye hata alıyorum, gidip yeni şarj cihazı aldım 2 3 gün boyunca sorunsuz çalışıyordu şuan onda da bağlı USB cihazı desteklenmiyor diye hata alıyorum, Evde bulunan 3 şarj cihazında da aynı sorunu yaşıyorum ama evdeki diğer telefonlara takınca şarj cihazları sorunsuz çalışıyor  benim telefonumda ise bağlı USB cihazı desteklenmiyor sorunu alıyorum. Ayarlardan USB yapılandırması falan her şeyi denedim bir sonuç çıkmadı şuan şarj almıyor lütfen yardımcı olun.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy M
Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Kablo ile Şarj bölümünden Tanılama yapın sorun olup olmadığı çıkar.

Şarj soketinde sorun vardır. Samsung Yetkili Servisinden Şarj soketi değişimi yaptırabilirsiniz
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Telefonu tamamen kapatıp öyle şarj etmeyi deneyin işe yaramazsa yetkili serviste kontrol edin veya kendinize yeni bir telefon alabilirsiniz
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy M
Şarj soketinde bozulma olmuş olabilir. Garanti varsa gönder değişsin.
Solution
Galaxy M
Samsung Members > Destek > Telefon Tanılaması > Kablo ile Şarj bölümünden Tanılama yapın sorun olup olmadığı çıkar.

Şarj soketinde sorun vardır. Samsung Yetkili Servisinden Şarj soketi değişimi yaptırabilirsiniz
Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/