Original topic:

Ana Ekran Düzeni ve Ana Ekran Matrisi Hakkında

(Topic created on: 12-08-2025 09:29 PM)
182 Views
GalaxyMonster
Active Level 1
Options
Galaxy M

Arkadaşlar, merhabalar. Başlıktan da anlayacağınız üzere benim ana ekran düzeni ve ana ekran matrisi hakkında sorum var.

Şimdi şöyle ki ben, Galaxy M21 kullanıyorum ve bu aralar da telefonumu düzenliyorum. Düzenlemeler yaparken bu ana ekran düzeni ve ana ekran matrisi seçeneklerini gördüm. 

Ana ekran düzeni konusunda "Ana ekran ve uygulamalar düzeni" ve "Sadece ana ekran düzeni" olmak üzere iki seçenek koymuş, biliyorsunuz bunu zaten. Ana ekran matrisinde de bana 4×5, 4×6, 5×5 ve 5×6 olmak üzere 4 tane seçenek koymuş.

Bu seçeneklerin pil ve performans vs. üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi var mı? Eğer varsa da hangi seçenekler, pil ve performans dostudur?

4 Comments
OğuzAhmet
Active Level 5
Galaxy M
Pil performansı üzerinde herhangi bir etkisi olmaz. Sadece ana ekran düzenini istediğin şekilde ayarlamana olanak tanıyor o seçenekler.
GalaxyMonster
Active Level 1
Galaxy M
Merhabalar. Cevap için teşekkür ederim. Peki bu seçeneklerden önerdiğiniz nelerdir? Bunu soruyorum çünkü gerçekten çok kararsız kaldım.
0 Likes
OğuzAhmet
Active Level 5
Galaxy M
Merhaba. Ben s23 kullanıyorum ve ana ekranda 4x6 uygulama ekranında 4x7 kullanıyorum. Burada önemli olan telefon ekranının büyüklüğü. Büyük ekranda daha büyük seçenekler kullanabilirsiniz. Ama küçük ekranda büyük seçenekler biraz sıkışık bir görüntü veriyor.
0 Likes
GalaxyMonster
Active Level 1
Galaxy M
Tamamdır. Tekrardan çok teşekkürler.
0 Likes