Original topic:

Aldığımız cihaz ve diğer cihazlardaki çekim gücü farkı?

(Topic created on: 02-01-2024 01:28 AM)
858 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M
Ablam'a vivo y36 aldım,öncesinde vivo v28(y11s) vardı ve bu cihazlarda TürkTelekom kullanıyor.5 kişiyiz ve diğer 4 kişiden birinde casper diğerlerinde samsung var ama herkeste TürkTelekom var.Tuhaf olan kısım vivo y36 ve v28 4.5g ve h+'da full çekerken,bizim cihazlar da en fazla h+'da 3 ve 4.5g'de 1-2 diş arası çekiyor olması.Köyde sadece vivo v28 çekiyor ve hepimiz o cihazı modem olarak kullanmak zorunda kalmıştık çünkü bizde şebeke bile yokken,vivo v28'de 4.5g ile internet kullanılıyordu.Çok acayip bir durum.Teknisyenlik yaptıgım zamanlarda cihazın şebekesini montaj yaparken tepe ön kısma koyardık ama daha kaliteli bir ürün mü kullanılıyor acaba çünkü bu kadar çekim farkı olmamalı?
Özellikle şebeke sorunu istemeyenlerin isteyeceği bir marka diyebilirim.
22 Comments
elexive2
Active Level 8
Galaxy M
kullandığı çip farkından dolayıdır
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Valla onu bumu bilmem ama eğer şebekenin full çekmesini vivo sağlıyorsa ama samsung sağlayamıyorsa büyük dolndırılıyoruz çünkü şebeke full çekerse internet çekiçi de iyi olur.Sonra samsung millete 5g diye şebekedeki çekim sorununu çözüp aldatması gibi bir durum ortaya çıkarsa şaşırmam.
beratoryum
Active Level 5
Galaxy M
Burada bulunan frekans sayısı fazla ise iyi çekiyor diye biliyorum 1706743709595.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
O kadar büyük **bleep** var ki sinir krizi geçirtiyor bize😭.
beratoryum
Active Level 5
Galaxy M
Realme 9 pro iyi çekiyor mesela
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Cihazlar çok ince onunda etkisi olabilir,birde acaba samsung şebekenin oraya çekimi etkileyen bir parça mı koydu da bu yüzden mi çekimiyor diye düşünüyorum.
beratoryum
Active Level 5
Galaxy M
Bazı frekansları desteklemiyordur, Samsung 23 ultra gibiler iyi çeker tahminim
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Yok onların en çok şikayet edilen sorunu şebeke çekmemesi.Members'da çok şikayet var.
0 Likes
beratoryum
Active Level 5
Galaxy M
Aslında internetten baktığımda en iyi çekenlerden biri s23 ultra ama bir değişik bu Samsung,wifi bile az çekiyor diğer telefonlara göre