bebeklerimbf
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba, ben deprem bölgesinde yaşıyorum,
Sarsıntılar bana bildirim olarak geliyordu normalde, ama son cihaz güncellemesini yaptıktan sonra bildirim gelmez oldu, ayrı uygulama indirmek istemiyorum
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-06-2023 04:29 PM in
Galaxy M
Bazen, bazı sarsıntılar gelmeyebilir. Bildirim gelmesi için sarsıntının belli şartları karşılaması ve biraz da şans gerek. Şans? Kaliforniya, Oregon ve Washington'da ShakeAlert® ile yüksek doğrulukta tespit edilmektedir. Diğer her yerde, Android cihazların sallantı sensörü kullanılarak daha düşük doğrulukta uyarı göndermektedir.
Yani, bu konu hakkında yapılabilecek pek bir şey yok. Yapılabilecek tek şey, bu hizmeti Google geliştirdiği için Google'a geri bildirim gönderebilirsiniz.
Yani, bu konu hakkında yapılabilecek pek bir şey yok. Yapılabilecek tek şey, bu hizmeti Google geliştirdiği için Google'a geri bildirim gönderebilirsiniz.
2 Comments
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-06-2023 04:29 PM in
Galaxy M
Bazen, bazı sarsıntılar gelmeyebilir. Bildirim gelmesi için sarsıntının belli şartları karşılaması ve biraz da şans gerek. Şans? Kaliforniya, Oregon ve Washington'da ShakeAlert® ile yüksek doğrulukta tespit edilmektedir. Diğer her yerde, Android cihazların sallantı sensörü kullanılarak daha düşük doğrulukta uyarı göndermektedir.
bebeklerimbf
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-06-2023 04:37 PM in
Galaxy M
Bu bilgi iyi oldu, teşekkürler