cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A30s & M30s Kamera çözünürlüğü

(Topic created on: 04-16-2020 11:16 PM)
476 Views
sypsnl
Active Level 3
Options
Galaxy M

Önceki cihazım A30s modeli idi.  48 mp  kamerasına istinaden M30s aldım.  Ancak Çözünürlüğü 25 mp olan A30s'in yanında sınıfta kaldı. Çok üzücü... 

0 Likes
15 Comments
sypsnl
Active Level 3
Galaxy M
Eyvallah. on numara tesbit olmuş. Keşke bunu önceden farkedebilseydim. 🙂
0 Likes
sypsnl
Active Level 3
Galaxy M
Ancak yine de m30s i tercih ederim. Genel itibariyle çok güzel telefon. Tek kusuru kamera yanılgısı
0 Likes
melihakiin07
Active Level 8
Galaxy M
Forumda güzel işler cıkartiyorlar m30s kamerası ile ?
0 Likes
sypsnl
Active Level 3
Galaxy M
m30s elime ulaştığında a30s halen elimdeydi. ikisini aynı anda yanyana deneyip karşılaştırdım. Görüntülü konuşma vs yaptım. Kesinlikle a30s kamera daha iyi. Hatta bayağı **bleep** var.
0 Likes
melihakiin07
Active Level 8
Galaxy M
Zaten M serisi eski J serisi yerine geldi değil mi? Samsung=S,Note>A>M(J) normal daha iyi olması
0 Likes
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba sypsnl,

Ben Turkuaz. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüşünüzü bize bildirdiğiniz için teşekkürler. 

Konu ile ilgili olarak, ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da kötü çekime neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için örnek resimlerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD