Original topic:

Ağustos güvenlik güncellemesi

(Topic created on: 08-27-2025 11:44 AM)
307 Views
Ramocann
Active Level 6
Options
Galaxy M
Bugün m14'ün ağustos güvenlik güncellemesi aldığını bildiren bir kullanıcı gördüm burada. Dün de a14 ile a25in ağustos güvenlik güncellemesi aldığını söyleyen arkadaşlar vardı. Şimdi ağustos güvenlik güncellemesini almamış bir m34 kullanıcısı olarak merak ettiğim şudur; a14 ile m14 m34ten daha üst cihazlar mıdır? Ki m34ten önce bu cihazlara güvenlik güncellemesi veriliyor. Bu arada a25 ile m34 stereo hoparlör ve batarya dışında neredeyse aynı cihazlar, aynı işlemcilere sahipler, aynı grafik işlemcisi vb herseyiyle aynı ama a25 de ağustos güvenlik güncellemesi aldı m34e verilmedi. Tamam kısım kısım güncelleme veriliyor bunu anladım da neye göre bu sıralama? 

image

10 Comments
TRAtaberk
Expert Level 3
Galaxy M
Güncellemeler sırasıyla:Z-S-FE-A-M-F Modelleri diye gidiyor en geç alan cihazlar A0 serisi oluyor genelde
Ramocann
Active Level 6
Galaxy M
M14 almış bugün, m34te gelişme yok. M14 daha alt seri oysa
0 Likes
TRAtaberk
Expert Level 3
Galaxy M
Hata vs olduğunda gecikmeler oluyor kullandığınız cihaz 3 ay veya 6 ayda bir güncelleme alıyor olabilir.
0 Likes
Ramocann
Active Level 6
Galaxy M
3 ayda bir alıyor güya ama ya gecikmeli ya erken geliyor. Bazen iki güncelleme arasında 4 ay geçiyor bazen 2 ay. Bir düzen yok ama geliyor bir şekilde. Benim kafama takılan aynı işlemciye sahip a25e verilip buna verilmemesi, aynı günlerde m serisi m14e de verilince bu noktada güncellemeyi a serisi m serisinden erken alıyor düşüncesi de boşa çıkıyor aslında. One ui7de mesela a34 m34ten sonra aldı
0 Likes
mertys
Expert Level 4
Galaxy M
+1
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy M
Sıralama yok kafalarına göre veriyorlar
0 Likes
Ramocann
Active Level 6
Galaxy M
İşin içinde başka bir iş olabilir hocam. Kafalarına göre hareket edebilecekleri bir konu değil bu İşin ucunda müşteri kaybı söz konusu
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy M
Kafalarına gore derken biteni veriyorlar demek istedim a serisinin son çıkan s serisinden once aldığını gordum daha once
Y_tS24FE
Active Level 10
Galaxy M
Bazen sorunlar oluyor sıralama değişe biliyor