cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

5g

(Topic created on: 02-29-2024 07:58 AM)
648 Views
M345g
Active Level 1
Options
Galaxy M
Arkadaşlar merhaba m34te 5g var. Ancak türk telekom destekli cihaz olarak göstermiyor. Bilgisi olan var mı
M345g
Active Level 1
Galaxy M
Senin iyi galiba sessizce türkiyede ki 5g kapsama alanına bak ve sus türkiyede 5g var ancak henüz yaygın değil bazı noktalarda çalışıyor
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy M
Harbi diyom senin kafan iyi,5G sadece şuan istanbul havalimanında var.Doğru bir şekilde araştırıp gel ve sen sus.
0 Likes
M345g
Active Level 1
Galaxy M
Aynn kanzumm1709217927675.jpg
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy M
S0DKEODKW9FJOW,Sen git ne olduğu belli olmayan uygulamalardan bak tamammı kanzumm.
0 Likes
M345g
Active Level 1
Galaxy M
Nperf sen de bakabilirsin. Bu uygulama senin gibi işkembe den sallamaz. Kullanıcı sinyallerine göre harita oluşturur.
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy M
Herkes türkiyede 5G nin gelmediğini savunuyor ama hala anlamıyorsun.Madem biliyorsun neden members da insanları yok yere rahatsız ediyorsun.Sen uygulamadan bakmaya devam et 😆
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy M
Merhaba a setisi cihazlarda yazılımla 5g aktif edilmedi tr de daha yayıngın olmadığı için cihazın 5g desteği var bilgin olsun s srrilerinde bi aktif edildi 5g
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy M
A serisinde aktif otomatikte kapatmak istersen kapatırsın sadece
0 Likes
zeto
Active Level 10
Galaxy M
Bende a54 var drdiğin gibi aktif ise neden turkcell uyumsuz cihaz diyor hala sence aktif olsa böyle demez bilgin olsun yazılımla aktif edilir yakında bir sürü a serisi kunkanan bundan muzdarip bilgin olsun
0 Likes
yahyasogut
Active Level 8
Galaxy M
Bulunduğun bölgede 5g şebeke olmadığı için bendede turkcell ve turktelekom hatvar turktelokomda 5g görüyorum ama turkcellde 4g yazıyor özelliklerine bakınca bir sorun için turkceli aradım tlf özellikleri görünmüyor telefon kaçak falan olduğundan bu dedi dalgamı geçiyoruz dedim yasal telefona adamlar böle kulpta takıyor turkcell sisteminde sorun var
0 Likes