Original topic:

5G DUYURUSU !!!

(Topic created on: 03-28-2026 11:25 PM)
205 Views
Karadenizlikerim
Active Level 3
Options
Galaxy M

ARKADAŞLAR 5G KULLANMAYIN DÜNE 3G ILE KANDIRDILAR SONRA 4G SONRA 5G HEM RADYASYON FAZLA HEM FAZLA PARA VERMEYİN 4G DEN devam mecbur bu hizmeti vermek zorundalar ha derseniz benim param fazla verecem verin ha derseniz ben emekçi insanım veremem vermeyin aklı selim olun derim size ben 

Galaxy M
Komik olan ne? Bilimsel bilgi bu şekilde. Siz radyo dalgalarının kanser yaptığını nereden öğrendiniz?
Galaxy M
Ayrıca da geceleri telefonun wifisini kapatmadan uykuya daldığımda geceleri farklı saatlerde uyandığım oluyor. 🔥😂
0 Likes
Galaxy M
Okumadım ayrıca
0 Likes
Galaxy M
Hocam sen 5G kullanmadın diye 5G dalgalarından kurtulmuş olmuyorsun. Dalgalar her yerde var, siz kapattığınızda sadece sizin telefonunuz eksik çalışıyor, üzerinizden dalga eksilmiyor. Ama 5G dalgalarının zaten zararlı olduğunu düşünmüyorum
Galaxy M
Değil hocam zaten
ec1980
Active Level 7
Galaxy M
Siz baz istasyonu n yanına gittinizmi ,, gitmiş olsaydınız etrafında ki agacların kuruduğu nu görürdünüz 5G öncesindede radyasyon vardı sanki yeni bir şeymiş gibi söylediniz 😂😂😂😂
RyugaWX
Active Level 10
Galaxy M
Wifi de kullanmayın o zaman
sivhaba
Active Level 9
Galaxy M
İSTEMEZÜÜÜÜK1774729014451.gif
Galaxy M
Sonra niye ülke gelişmiyor uçak muçakta yapmaylım elektronik alet sonuçta zarar verir pilota top atışı yapalım
Galaxy M
Sen anlamazsın yigenim 5G ile beynimizi ele geçirçekler