Original topic:

5G DUYURUSU !!!

(Topic created on: 03-28-2026 10:44 PM)
259 Views
Karadenizlikerim
Active Level 3
Options
Galaxy M

ARKADAŞLAR 5G KULLANMAYIN DÜNE 3G ILE KANDIRDILAR SONRA 4G SONRA 5G HEM RADYASYON FAZLA HEM FAZLA PARA VERMEYİN 4G DEN devam mecbur bu hizmeti vermek zorundalar ha derseniz benim param fazla verecem verin ha derseniz ben emekçi insanım veremem vermeyin aklı selim olun derim size ben 

38 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy M
Gereksiz hem şarjı su gibi bitirecek hemde internetiniz bitecek.
Galaxy M
Sanki 5G'den önce radyasyon tehlikesi yoktu 🤣🤣🤣🤣🤣baz istasyonları, akıllı telefonların yaydığı dalgalar falan. 5G ye geçmediniz diye hastalanmıcaz zannetmeyin 😂😂😂😂😂😂😂
Galaxy M
Radyo dalgaları yüksek radyasyon içermiyor
0 Likes
Galaxy M
Radyo dalgası demedim zaten 😂😂
0 Likes
Galaxy M
5G bir radyo dalgasıdır
0 Likes
Galaxy M
Bu tür dalgalar kanser yapar
0 Likes
Galaxy M
Hayır yapmaz. Bu dalgaların hepsi ışıktır. Işık:
1. Radyo dalgaları (0.0001 eV)
2. Mikrodalgalar
3. Kızılötesi ışık
4. Görünür ışık (1.6-3.3 eV) buraya dikkat edin çünkü görünür ışık (yani bir şeye bakıp aaa bu kırmızı dediğiniz ışık) 5G'nin içinde yer aldığı radyo dalgalarından 100 bin kat daha fazla enerji taşır.
5. Morötesi (UV) dalgalar (3-100 eV)
6. X ışınları
7. Gama ışınları

"Kanser"den ancak UV seviyesi ve sonrasından bahsedebiliriz çünkü DNA hasarına sebep olacak enerjiyi (yaklaşık 10eV) taşıyan ışınlar burada bulunur. Ayrıca tıp öğrencisiyim, hiçbir kanserin etiyolojisinde "radyo, mikro ve görünür ışık" yer almazken "UV ışık" cilt kanseri oluşumunda etkili. Ayrıca kanser yapıyor tabiri çok saçma, bir sürü kanser var ve hepsi farklı yolları kullanabiliyorlar. Fakat bunun yeri burası değil.
Galaxy M
Tamam hadi iyi geceler
0 Likes
Galaxy M
Umarım bir şeyler öğrenebilmişsinizdir.