cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

14 Şubat Güncelleme M51 Silik Mavi Uçuş Modu Hatası

(Topic created on: 02-20-2023 12:29 AM)
fethiye
Beginner Level 4
Options
Galaxy M

Merhabalar. Bu forumda ve benzer diğer durumlarda herkesin yaşadığı sorunu yaşıyorum. Samsung M51 cep telefonuma 14 Şubat günü güncelleme yaptım ve çift hattım da şebeke bağlanamıyor hatası verdi. Uçuş modundan çıkamıyor cihaz Silik Mavi renkte kalıyor Uçuş modu ikonu. Fabrika ayarlarına geri dön yaptım yine aynı sorun oluştu.

İşin ilginci telefonu tam 2 yıl önce aldım garanti bittiği gün yaptı. Yarın Samsung servisine götüreceğim. Konuyla ilgili buradan bilgi paylaşırım. Cihazım hiç açılmadı, kırık, ezik hiç bir şey yok. 
1 Comment
uykusuzpanda
Active Level 4
Galaxy M

Bende de m51 var cihazımı düşük ışıkta sorun olduğu için servise götürdüm ama ordaki elemanlar sorun göremediler ayrıca diģer m51 kullanıcıları ile aramda 7 8 dakikalık sarj düşmesi farkı vardı batarya sağlığını kontrol ettirdim ve sorun çıkmadı yani servis sorununu çözebuleceğini düsünmüyorum diğer kullanıcılarında yazdıklarını okuduğum zaman anlıyorum ki servislerde çalısan adamların biseyden anladıkları yok ya para kitlemeye çalısıyorlar ya da sorunu cözdük diye yolluyorlar canlı şahit oldum serviste adamın telefonunda resetlenme sorunu var ve 3. 4. gelişiymiş