Resolved! Solved

Original topic:

התראה שלא נמחקת

(Topic created on: 03-27-2025 06:15 AM)
522 Views
JoeMagol
Active Level 9
Options
Galaxy M
יש לי התראה בחלון ההתראות שאני לא מצליח למחוק ולא מובן לי למה היא כל-כך נחוצה בכלל עד כדי כך שאי אפשר למחוק אותה.
יש דרך להוריד את זה בלי לבטל התראות עתידיות מהאפליקציה?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
DANI_M
Expert Level 5
Galaxy M
כדי לבטל את ההתראה הספציפית הזאת:
גלול את ההתראה הזו פעמים מטה כמו שעשית בסרטון ותלחץ 'התעלם מהכל' (Dismiss all) .

כדי לבטל התראות כאלה שלא יופיעו בעתיד:
הפעל את ניהול קטגרויית התראות --> הגדרות --> התראות --> הגדרות מתקדמות --> גלול למטה והפעל את " ניהול קטגוריות של התראות עבור כל יישום"

כעת תלחץ לחיצה ארוכה על אפלקציית השעון --> i פרטי יישום --> התראות --> קטגוריית התראות --> בטל את הסימון מ "התראות שהועברו לנודניק". - כך אתה מבטל ספציפית את ההתראות הנודניק מהשעון ולא את כל ההתראות.1743053970031.jpg1743053970053.jpg

View solution in context

13 Comments
papa11
Active Level 8
Galaxy M
אולי תנסה לבדוק באפליקציה אני משתמש בסאמסונג ומה שהוא נותן לי זה למחוק הכל נגיד כמו צעדים ושאני מוחק את זה כל צעד זה מתעדכן וחוזר לחלון
papa11
Active Level 8
Galaxy M
1. בדיקה אם אפשר להשתיק את ההתראה לחץ לחיצה ארוכה על ההתראה ובדוק אם מופיעה אפשרות כמו "השתק" או "הפסקת התראות מסוג זה". אם יש אפשרות "הצג בשקט", בחר בה כדי שהתראה כזו לא תפריע בעתיד, אבל לא תבטל את כל ההתראות מהאפליקציה. 2. בדיקת סוג ההתראה בהגדרות עבור להגדרות המכשיר > התראות > חפש את שם האפליקציה המדוברת. ייתכן שההתראה שייכת לקטגוריה מסוימת (כמו "התראות מערכת" או "חשובות"), וניתן לבטל רק אותה ולא את כל ההתראות מהאפליקציה. 3. ניקוי המטמון של האפליקציה

אם ההתראה תקועה, ייתכן שזה קשור לבאג כלשהו באפליקציה:

עבור ל-הגדרות > אפליקציות > בחר את האפליקציה > אחסון ונתונים > נקה מטמון (לא נתונים, כדי לא לאבד מידע). 4. בדיקת מצב "חשוב" (Persistent Notification)

חלק מהאפליקציות מציגות "התראות חשובות" שלא ניתן להסיר, כמו VPN, אפליקציות מוזיקה, או שירותים שרצים ברקע.

בדוק אם ההתראה שייכת לשירות שרץ ברקע (כמו "אפליקציה זו משתמשת בשירותי נגישות") ואם אפשר לבטל רק אותה בהגדרות. 5. כיבוי והדלקת האפליקציה/המכשיר

לפעמים כיבוי האפליקציה בכוח דרך הגדרות > אפליקציות > כיבוי כפוי ולאחר מכן הפעלתה מחדש, מסיר את ההתראה.

אם תוכל לתת מידע נוסף על האפליקציה או סוג ההתראה, אוכל להציע פתרון מדויק יותר!

papa11
Active Level 8
Galaxy M
מקווה שעזרתי
JoeMagol
Active Level 9
Galaxy M
וואלה לא הצלחתי להבין כלום.
כל הטקסט מבולגן אצלי.
תודה בכול זאת 🙏
papa11
Active Level 8
Galaxy M
טוב שמח לעזור
0 Likes
Solution
DANI_M
Expert Level 5
Galaxy M
כדי לבטל את ההתראה הספציפית הזאת:
גלול את ההתראה הזו פעמים מטה כמו שעשית בסרטון ותלחץ 'התעלם מהכל' (Dismiss all) .

כדי לבטל התראות כאלה שלא יופיעו בעתיד:
הפעל את ניהול קטגרויית התראות --> הגדרות --> התראות --> הגדרות מתקדמות --> גלול למטה והפעל את " ניהול קטגוריות של התראות עבור כל יישום"

כעת תלחץ לחיצה ארוכה על אפלקציית השעון --> i פרטי יישום --> התראות --> קטגוריית התראות --> בטל את הסימון מ "התראות שהועברו לנודניק". - כך אתה מבטל ספציפית את ההתראות הנודניק מהשעון ולא את כל ההתראות.1743053970031.jpg1743053970053.jpg
JoeMagol
Active Level 9
Galaxy M
1. אני לא רוצה לבטל את ההתראה של השעון. אני רוצה פשוט שזה לא יופיע שם.
2. הקטגוריות של ההתראות תמיד פועל אצלי.
תודה! 🙏🏼
DANI_M
Expert Level 5
Galaxy M
הסתדר ? (התראת נודניק אמורה להימחק גם בהחלקה אם היא עדיין לא נמחקה נקה מטמון)
JoeMagol
Active Level 9
Galaxy M
ניקיתי. זה מחק, אבל משום מה אין לי אפשרות לבטל את סוג ההתראה הזה.1743056960658.jpg