cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

şarj yükselmesi

(Topic created on: 05-27-2023 09:37 PM)
154 Views
4lit1y1nd1
Active Level 6
Options
Galaxy M

selamlar telefonun şarj soket yerini temizledim az önce yaparken telefonu kapattım telefonu kapatmadan önce şarjım %15di telefonu açtığımda %24 oldu?? neden böyle oldu

5 Comments
Galaxy M
Telefon modeliniz nedir?
4lit1y1nd1
Active Level 6
Galaxy M
m11
Galaxy M
Bunun cevabı çok teknik. Eğer ısınma, pilinizin çabuk bitmesi gibi problemler yaşamıyorsanız önemli değil. %24'ten %15'e çok çabuk geri indiğini **bleep** edeceksiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Enteresan bir şey olmuş bence bir hata raporu gönder hata raporunun çok da bir işe yarayacağını sanmıyorum bir faydasını da görmedim ama yine de göndermeni tavsiye ederim bu arada ben hata raporu göndereli uzun zaman oldu belki kendilerini yenilemişlerdir daha iyi cevapları yazıyorlardır orasını bilemem ama dediğim gibi bir şansınızı deneyin belki çözüm olur. Samsung members destek hata raporları sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun tıklayın sayfa içerisine de cihaz ile ilgili bütün soru sorunlarinizi ayrıntılı şekilde yazıp sorununuzun ne sıklıkta oluştuğunu seçip raporu gönderin Sonra da uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuzun tamamen gönderilmesi için.
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba 4lit1y1nd1,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes