cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarja belirli bir düzen ile takın!

(Topic created on: 05-27-2025 03:35 PM)
167 Views
Expert_Level_5
Expert Level 5
Options
Galaxy M
Arkadaşlar şarja cihazınızı takarken eğer acil bir durum yoksa %15'leri görsün cihaz.Acil durumunuz çok oluyorsa %20'nin altına düşürmeyin ve iki şekilde de %100'ü görsün cihaz.Şarja takmadan önce cihazı en az bir kere yeniden başlatın çünkü bu şekilde yaptığınızda ve bunu düzen haline getirdiğinizde kablo ve adaptör ısınması,cihaz ısınması,şarjın çabuk bitmesi gibi durumlar azalıyor,ben test ettim.Bu arada benim cihazım M12 ve giriş seviye bir cihaz ama bu cihazda bile farkediyorsa diğerlerinde de f_ark olacaktır.Ayrıca tiktokta sürekli video izliyorum,diğer uygulamaları da aktif kullanıyırum.Buna rağmen %10'luk kısım için 2 saate yakın verdi süreyi.%100'den %80'e neredeyse 3 saatte düştü ve bu uygulamalarla çok iyi.

Akşam biterken ne durumda olduğunun paylaşımını da yapacağım ve %100'den %15'lere kaç saatte geldiğini,neleri kullandığımı göstereceğim.

image

image

image

image

12 Comments
Galaxy M
%100 e kadar şarj etmeyin diyorlar ama
Galaxy M
o diyenleri boşver,marka garantisi 2 yıl olan kişikerin ücretsiz batarya değişimi yapmamaları için %85 sınırını koydu.3 yılı geçti bu cihazı alalı ve sorun yok😊.
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy M
Ben araştırdım biraz şarja takmak için illa 15-20 olması gerekmiyor diyorlar benim bazen 50-60ken taktığım oluyor 1 yıldır pil sağlığım hala 100 eğer pille ilgili sorununuz yoksa çok da önemli değil bence
Galaxy M
burada pil ile sorunu olmayan neredeyse yok,bunun için paylaştım😊.
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy M
Elinize sağlık o zaman 😊
Galaxy M
tesekkür ederim😊🙏.
_S24FE_
Expert Level 3
Galaxy M
Hocam ben %30 olduğunda şarja takıp %95 oldugunda çekiyorum döngüm nasıl ?
Galaxy M
standart bu şekilde yapıyorsan ve gün içinde yetiyorsa sorun yok😊.
_S24FE_
Expert Level 3
Galaxy M
Keşke yetse ama yetmiyor bütün ayaralar kapalı halbuki ?