- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefonum Samsung m52 son ui güncellemesinden sonra telefon şaej olayınca iyice sapıttı. Önce orjinal sarj aletinde şarj etmemeye başladi orjinal kablosunda da aynı şekilde usb bağlantısı takıldı/çıkarıldı diye sürekli hata veriyor. Ben de başka bir orjinal sarj aleti ve orjinal kabloyla şarj ediyorum ama asla hızlı şaej olmuyor arada sapıtıyo hızlı şarja geçip normal sarja geçiyor yarım saniyede bir ne yapmam lazım bilen var mı ? Fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim hiçbir etkisi olmadı
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-18-2023 06:20 AM in
Galaxy MBu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11
Teşekkürler İyi günler dilerim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-18-2023 02:58 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-18-2023 04:15 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-18-2023 06:20 AM in
Galaxy MBu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11
Teşekkürler İyi günler dilerim