cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ŞARJ CİHAZI BAĞLANTINIZI KONTROL EDİN SORUNU

(Topic created on: 01-18-2020 03:10 PM)
17945 Views
omerget4games
Active Level 2
Options
Galaxy M

Merhabalar, 1 gündür bu şarj cihazı bağlantınızı kontrol edin. Hatası alıyorum. 

Android 10 güncellemesinden sonra başladı. 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba omerget4games,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İnceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporu göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

2 Comments
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba omerget4games,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İnceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporu göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

Galaxy M
Bu sorun şarj girişin ya da şarjın kendisiyle alakalı. (kablo ve adaptör) 2 orijinal şarjım var birisnde ben de bu sorunu yaşıyorum. Kabloyu incelediğimde ufak bi kopukluk gördüm, bundan kaynaklı sanırım. Orijinal olmayan bazı şarjlarda da bunu gösteriyor.