cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

çift tıklama ile kilitleme

(Topic created on: 11-20-2020 08:15 PM)
1175 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M

Merhabalar  öncelikle  kolayca  gelsin.Önceki kullandığım  telefonda yan tuşa basmadan ana ekrana çift tıklama ile kilitleniyordu.M51 de uyandırma var lakin kilitleme yok güncelleme ile ana ekrana çift tıklama ile kilitleme özelliği  istiyorum bence bu büyükeksik yan tuşun yıpranmasını önlemek gerekiyor.Birde kısayol bölümüne (bildirim çubuğu) özelleştirilebilmeli hesap  makinesi  koymak istedim  ama olmuyormuş.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba cevahir,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

15 Comments
inf4ndroid
Expert Level 5
Galaxy M
Bu özellik, One UI 3 güncellemesi ile gelecek.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Peki çağrı kaydı da gelecek mi 🤔
inf4ndroid
Expert Level 5
Galaxy M
Ülkemize bu özellik yasalar gereği gelemez gibi görünüyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
asus senfoni 5 ten geçtim m51 e , asusum da vardı güzeldi
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy M
Aynen telefonum Samsung Galaxy A21s çift tıklama ile ne uyanıyor ne kilitleniyor. Ayrıca Telefonu alalı daha 1 ay olmamasına rağmen One UI 3 güncellemesi almıyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
m51 de uyandırma var ama onun yerine kilitleme koysalar daha iyiydi zira açarken zaten parmak iziyle açıyoruz
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy M
one ui 3 güncellemesine daha var
XxDarkninjaxX
Expert Level 2
Galaxy M
Merhaba Arkadasım👋

Şu andaki yazılımla, çift dokunuşla ekran uyandırma özelliğini uygulayabilirsiniz. Sizin bahsettiğiniz özellik, One UI 3 güncellemesi ile gelecektir...
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
merhaba arkadaşım 🤗
uyandırdıktan sonra şifre ile uğraşıyoruz o yüzden parmak izi kullanıyorum.çift tıklama ekran kilitlemenin esprisi yan tuşun eskimesini engellemek. m51 için bu güncelleme ne zaman gelir