cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ücretsiz yardım edenlere saygı gösterilsin!Ücretle çalışanlar Moderatör'dür!

(Topic created on: 09-09-2023 12:26 PM)
405 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M

Her gün,aynı sorunlar için aynı cevapları isteyenler,verdiğiniz cevaplara ters ters cevap verenler,sizinle uğraşmayı kendine amaç edinmiş olanlar,paylasım yetmezmiş gibi özelden sürekli sanki o kişinin ücretli çalışanıymışım gibi sürekli isteklerde bulunanlar!

Arkadaslar,biz kimseden herhangi bir ücret talep etmeden insanlık namına yardımcı oluyoruz.Bu kadar basit bir durum.Özellikle bazı kişiler ve yeni gelenlerde saygısızlık ve burayı gereksiz meşgul etme durumundan dolayı,bu platform çok dahatsız edici bir seviyeye düştü!Özellikle"aynı şeyleri kopyala-yapıştır yapıyosun vb."diyenler de maalesef her gün aynı şikayetleri yapanlara farklı cevap vermeye çalışmanın mantıksız oldugunu anlamıyorlar.İyi niyetli yardımlara lütfen dalga gecerek,ters konuşarak,çok bilmişlik yaparak vevap vermek yerine"bu kişi benim sırunumu çözmek için uğraşıyor,verdiği cevap işe yarama sa tesekkür edeyim"şeklinde düşünürseniz zaten sorun da çıkmayacaktır.Okudugunuz için tesekkür ederim.

8 Comments
SAMET-A23
Active Level 9
Galaxy M
Bende moderatörler hakkında post açmıştım çok bilmişlik falanda yapmadım benim anlatmak istediğim postun altına hemen şu numarayı arayın fln diye yorum attıklarında başka kişilerde yorum yapamıyor kendin demişsin aynı konular fln diye. Misal 2 3 kere aynı konu açtım 3ünüde moderatörler aynı yorumu attı ama her postun altına numara arayın falan atılmaz o zaman bu forum ne için var yada başka yorumlardada olmuyorki demekli biz yeniden post açıyoruz. Moderatörler yardımcı olmaya çalışıyor farkındayım ama gereksiz yorum atıyorlar bu sefer bilir kişiler bişey yazamıyor umarım anlatabilmişimdir..
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ne demek istediğini anlamadım?Tersleneceğin kısım neresi?Ayrıca yardımcı olmaya çalışan moderatöre denk gelmedim 🙂.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
What? Ne alaka şimdi
SAMET-A23
Active Level 9
Galaxy M
Anlatmak istediğim yani bu forum ne için var sprun çözmek için. Birde her soruna numarayı arayın diyorlar o zmn ne için var burası her postun altına hemen yazıyorlar ve baştan salma detay anlatmıyorlsr postların yorumları kapanınca bilen kişilerde yazamıyor. Yardımcı oluyorlar ama her konunun altına aynı şeyi yazıyorlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
hello dear ahmet age 36 user, moderators are also tired of dealing with those who open posts like you, they only interfere with important issues, please do not sabotage my question, thank you for your understanding, my best regards, moderators are following the forum, don't worry, don't worry, you don't have to be a mod on our own.😊😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Do You Speak Türkçe?
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Please let me know if a13 explodes
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Sadece önemli olanlara değil,herkese yardım için buradalar ve bunun için para alıyorlar.Avukatlığı bırakıp,kullanıcı oldugunu hatırlatmak isterim ki ingilizce yorumu Türk platformunda tercih ettiğinden anlaşılıyor unutmuşsun kendi benliğini.Samsung sana maaş ödemeye başlarsa o zaman savunursun.