cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Çok seviyorum bu cihazı(M12)

(Topic created on: 05-14-2025 05:45 PM)
249 Views
Expert_Level_5
Expert Level 5
Options
Galaxy M
Kafam o kadar rahat ki,bazen şarj aletinin yerini unutuyorum🤗.(🧿)

image

image

image

0 Likes
14 Comments
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy M
6.5 boyutundaki bir cihaz için 5000mah çok iyi batarya. Ekranda küçük olunca çok iyi değerler veriyoe
0 Likes
Galaxy M
6.7" ve yoğun kullanımda aynı veya benzer model kullananların çoğu aynı performansı alamıyor.156 tane benim kurdugum uygulama var.Biraz kısıtlama iş görüyor.Zaten ana özellikler aynı(kamera,ram,işlemci,ekran çöz. vb.)
Galaxy M
6.5 küçük sayılıyor artık 😄
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy M
Benim telefonum 6.5 ona bile ekranı çok büyük geliypr 😅 normalde appledan nefret ederim ama 13 mini o kadar cazip ediyorki sadece 5.4 inclik ekranı var. Tabi heralde bataryası bir saat gidiyordur 😂
Galaxy M
İlk dediğiniz anlayamadım ama ikincisi için katılıyorum bataryası 1 saat gidiyordur elbet bide 1 2 yıl sonra 10dk'da biter diye düşünüyorum 😂 tabii ama ekran boyutu cidden aşırı küçük küçük ekranlı telefon kullanmak isterim ama bu kadar küçük ekran kullanmak istermiydim bilemiyorum hele oyun oynamak o cihazda insanı kanser eder
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy M
Benim A52'nin ekranı 6.5 inc bu boyut bile benim için büyük geliyor onu demek istedim😊
Galaxy M
Şimdi anladım tabii kişiden kişiye değişen bir durum ama artık yavaş yavaş 6.5 inçlik telefonlara küçük olarak bakıyoruz 😄
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy M
Özellikle dışarda yürürken Tek el moduna alıyorum cihazı ekran 5.5 civarına ladar düşüyor ve çok iyi oluyor. Tabi insanın el yapısıda bakıyor ama oyun ve filmi telefondan izlemediğim için çokta önemi olmuyor benim için😊
Galaxy M
Benim için sıkıntısı cebe kolay kolay sığmaması cebe koyunca çok rahatsız ediyor hatta yürümesi bile zorlaşıyor kimi zaman 😄