ibrahimbstc
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-11-2024 02:08 PM in
Galaxy M
one ui 6.0dan önceyi tam hatırlamıyorum ve hiçbir yerde bu sorunu görmedim ama galaxy m14 cihazımda (benim ve abimin aynı cihazı var) telefonu kökten kapatıp açınca samsung yazisinda telefonun içine sanki bir şey kaçmış gibi pıt diye ses gelip geçiyor her defasinda ayni yerde oluyor birde sizce bi kötü durum teşkil eder mi onun dışında hiç böyle bi sesle karşılaşmadık günlük kullanımda abimle ben
4 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 02:14 PM in
Galaxy M
Her iki cihazda aynı sorun var ise kalıcı değil bence 6.1 düzelir diye tahmin ediyorum
ibrahimbstc
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 02:15 PM in
Galaxy M
evet aynı sorun var ama bu nasil bi hatadir yazılım nasıl bu kadar etkileyebilir ki telefonun içinden ses gelmesini
GALAXYA51-F
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 02:18 PM in
Galaxy M
Yani o kadar çok sorun oldu ki klavyesinden tut pili uygulamaları açmama gibi sorunlar m14 ün kronik bir sorunu yoktu daha önce görmedim böyle bir sorunu ilk defa duydum her iki cihaz da olduğu için yüksek ihtimalle yazılımdan ötürü böyle olmuş diye tahmin ediyorum 6.1 beklemek dışında pek Bi şey yapamazsınız denemek istersen Hard reset at ama artık çoğu hataya çözüm olmuyor Hard reset
ibrahimbstc
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-11-2024 02:20 PM in
Galaxy M
evet attim yinede ayni ama mesela 5.1 deyken oyunlarda cızırtı sorunu vardi o çözüldü 6.1le umarım bu da çözülür birde instagramda bazı videolarda aşırı donma kasma fps düsüklügü oluyor insallah bunuda geö olmadan düzeltirlir