Resolved! Solved

Original topic:

google play sertfikalı degil diyor galaxy j8

(Topic created on: 08-26-2020 01:36 AM)
262 Views
kutanvan
Beginner Level 3
Options
Galaxy J

Ne yapabilirim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy J

Telefondaki verilerini yedekleme aldıktan sonra sıfırlama işlemi yaparak kontrol edebilirsin. Sorun devam ederse servise gitmen gerekebilir.

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy J
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem

Öncelikle galiba Vpn kullanılmış olabilr bu nedenle bu sorun olmuş sana tavsiyem google play uygulamsını verisini silin ve tekrar girin düzelecektir sorun

Kardeşim play store uygulamasına balili tut >uygulama bilgisi > depolama > veriyi silme işlemini yapınız yada günceleme kaldır yapınız
kutanvan
Beginner Level 3
Galaxy J
aynen wpn kullaniyorum kral ondan olabilir. yalnız uygulamayı silemiyorum ayarlara giriyorum ama durdurmaya zorla ve kaldır çalışmıyor
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy J
vpnye yetki veya kullanim izni verdiğin için kaldiramazsin.. ilk önce yetki kullanim izninden çıkarmanız gerek.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
telefonu sıfırlamadan sonra yeni bir kurulum sonrası.henuz google play uzerinden uygulama indirmeden herhangi bir yerden yada klasorden apk yükler isen cihazını sertifikalı listesinde göstermez.cihaza ilk apkyı google play ile kurup sonra dilediğin apk heryerden yükleyebilirsin
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy J

Telefondaki verilerini yedekleme aldıktan sonra sıfırlama işlemi yaparak kontrol edebilirsin. Sorun devam ederse servise gitmen gerekebilir.

0 Likes