- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Selam dün samsung j4+ telefonuma güncelleme geldi ve kamera uygalaması hataları düzeltildi diye yazıyor ama güncellemeden sonra kameram çakışmıyor artık bilginize sunar yardımınızı bekliyorum.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2019 07:02 PM in
Galaxy JMerhaba Neönemivarki,
Ben Siyah, Samsung Forum Moderatörüyüm.Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ köşe üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Kamera > Depolama > Veriyi sil işlemini gerçekleştirelim.
• Kamera > Sağ üst üç nokta > Ayaralar > Fabrika ayarlarına dön işlemini sağlayalım.
• Tüm bu işlemlere rağmen durumun devam ettiğini görüntülüyorsanız, Lütfen en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin; Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2019 01:33 PM in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2019 01:33 PM in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2019 02:07 PM in
Galaxy JCihazınızın Kamera uygulamasının önbelleğini temizlemenizi tavsiye ederim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2019 02:08 PM in
Galaxy J
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-29-2019 07:02 PM in
Galaxy JMerhaba Neönemivarki,
Ben Siyah, Samsung Forum Moderatörüyüm.Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
• Ayarlar > Uygulamalar > Sağ köşe üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Kamera > Depolama > Veriyi sil işlemini gerçekleştirelim.
• Kamera > Sağ üst üç nokta > Ayaralar > Fabrika ayarlarına dön işlemini sağlayalım.
• Tüm bu işlemlere rağmen durumun devam ettiğini görüntülüyorsanız, Lütfen en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin; Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD