cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy J8 vs Galaxy S7 Edge

(Topic created on: 09-30-2023 10:54 PM)
382 Views
SM-A356E
Active Level 3
Options
Galaxy J

Selamlar, yakında ikinci el tertemiz bir Galaxy S7 Edge alıcam ama alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Elimdede Galaxy J8 var sizce almalı mıyım?

8 Comments
Filistin
Active Level 6
Galaxy J
J8'den çok çok daha kaliteli olduğundan emin olabilirsin.
TheHeisenberg
Active Level 7
Galaxy J
Kesinlikle S7 Edge derim, güncel pubg gibi oyunları oynatmaz ama güzel bir kullanıcı deneyimi sunar, kamerası dönemine göre gayet iyi, hatta bugünün Galaxy A0 serisine bile taş çıkartır seviyede.
Zerviath
Active Level 1
Galaxy J
Oynatır kasmadan Hd kalitede sorunsuz oynanıyor S7 edge de?
TheHeisenberg
Active Level 7
Galaxy J
Oynatmaz, 2020 gameplayine bakmışsınız siz, pubg ilk çıktığında hafif bir oyundu, ama gelen güncellemelerle performans sorunlarına yol açıyor.
Zerviath
Active Level 1
Galaxy J
Hala oynuyorum iyi çalışıyor one ui 2.5 kullandığım için mi kasmıyor? Hd kalitede sorunsuz 1440p ekran kalitesinde oynatıyor? Seninkinde sorun var galiba?
TheHeisenberg
Active Level 7
Galaxy J

Kanki iyi misin, S7 tarih oldu, OnUI falan, Samsung Experience'nin ilk sürümlerinden birisini aldı o cihaz. Sen cihazı kurcalamissin, stok yazılım değil senin kullandığın, hem rom var hem de muhtemelen bir config falan yapmışsındır. Aksi takdirde o cihazın takılmadan HD 60 fps vermesi mümkün değil.

Zerviath
Active Level 1
Galaxy J
Evet custom rom zaten one ui 2.5 olması içinde ama hiç bi config yapmadım pubg de? Yinede bana mısın demiyor? Evet stock değil yazılımı bu arada.
0 Likes
Zerviath
Active Level 1
Galaxy J
Şimdi denedim 60 fps oynatıyor ama işlemci eğer çok sıcak olmassa sorunsuz oynanıyor! Hd 1440p ekran çözünürlüğünde! Nie bu kadar yavaş bir cihaz olduğunu düşünüyor çoğunluğunuz?
0 Likes