Original topic:

Galaxy J7 Core

(Topic created on: 12-17-2024 06:19 PM)
494 Views
elif678
Active Level 1
Options
Galaxy J

Biliyorum telefon eski ama telefonda hiç kasma donma sorunu yoktu, hatta kardeşimde A21s var. Onun telefon kasıyor benim telde sıkıntı yok. Ama 1 haftadır birden ekran donuyor, donmadan en son çalan ses rahatsız edici bi şekilde takılıyor. Hiçbir tepki vermiyor. Ve bataryayı çıkarıp takıca düzeliyor. Var mıdır bi çözümü, bilinçli mi yapılıyor. Buna benzer bi sorun yaşamıştım ama düzelmişti. Sanırım bu sefer daha kronik.

9 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy J
Gücü kesene kadar sorun devam ediyor. Donma belirttiniz. Yani RAM doluyor. Cihaz yeniden başlayınca RAM boşalıyor doğal olarak.

Kullandığınız cihazın RAM'i çok yüksek değil. Ancak programlar güncelleme almaya devam ediyor. Yeni özellikler fazladan RAM kullanımına neden alıyor. Bu da kapasiteyi tam olarak kullanıyor ve cihazın donmasına neden oluyor
Galaxy J
Merhaba format atmayı deneyin
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
Ömrünü Tamamlamış olabilir takılmayın bu kadar
YunusG
Expert Level 2
Galaxy J
Telefon yenilemekten başka çözüm yok gibi. Siberizm hocamın da dediği gibi, tahminimce RAM doluyor. RAM'i de arttırmak pek mümkün değil ve mantıklı da değil. Cihaz oldukça eski. Yavaş yavaş ömrü doluyor. Üçüncü parti uygulamalar olmasa sorun olmaz ama bunlar sürekli güncelleme aldıkça maalesef telefonun gücü yetmiyor.
0 Likes
YunusG
Expert Level 2
Galaxy J
Bataryayı çıkarmak yerine zorla yeniden başlatabilirsiniz.
0 Likes
elif678
Active Level 1
Galaxy J
Onu nasıl yapabiliriz
0 Likes
YunusG
Expert Level 2
Galaxy J
Ses kısma ve güç tuşuna, varsa ana ekran tuşuna ekran kapanana kadar, yaklaşık 7 saniye, basılı tutun. Ekran kapandıktan sonra bütün tuşları bırakıp normal şekilde açmak için hüç tuşuna basılı tutabilirsiniz.
0 Likes
Galaxy J
Sıfırlamayı deneyin a21s ten daha iyi cihaz eski olduğu için olabilir böyle şeyler
0 Likes
kHell
Active Level 9
Galaxy J
vay be, benim eski telefon da j7coredu. Ama artık ömrünü dolduruyor muhtemelen böyle sorunlarla daha **bleep** karşılaşmaya başlarsınız.
0 Likes