cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

📸

(Topic created on: a week ago)
110 Views
ByLord_Photography
Active Level 10
Options
Galaxy Gallery
Hayat Kavgası

Gülmek mi zor ağlamak mı
Yoksa ıstıraptan zevk almak mı?
Ölmek desen kolay değil
Bilmem benimkisi yaşamak mı,
Bir ömürlük gözyaşı döktüm hergün
Hayat acı çekip ağlamak mı demiş şair!!! (orhan gencebay)

image

image

image

6 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy Gallery
Harika çekimler harika bir dize keşke herkes sizin gibi biraz daha kültürlü biraz daha olgun olabilse zamanını boşa harcamak yerine kendine ve çevresine iyi gelecek anlamlı şeylerle meşgul olabilse hepimiz bazen yolumuzu kaybediyoruz önemli olan yeniden doğru yolda yürüyebilmek ve asla vazgeçmemek hayatta çoğu zaman kimsenin f-a-r-k etmediği umursamadığı insanlar olur ama aslında onlar en büyük ilham kaynağıdır sözleriyle değil davranışlarıyla sabırlarıyla bize çok şey öğretirler onların varlığı yaşadığımız dünyayı daha anlamlı kılar insan olmak sadece var olmak değil başkalarının hayatına dokunabilmektir ve bazen en sessiz olanlar en derin izleri bırakır küçük bir iyilik samimi bir gülümseme bile dünyayı değiştirebilir herkes sizin gibi olsa dünya çok daha güzel daha anlayışlı ve daha umut dolu bir yer olurdu. Gerçekten gönderilerini görünce mutlu oldugum sayılı insanlardansınız. 🙏 🙏
Galaxy Gallery
Tam uyuyordum bu mesaj uykumu kaçırdı!
Öncelikle çok teşekkür ederim kardeşim...
Aylar önce küstüğüm sistematik Members sayfasına dün tekrar döndüm bıraktığım yerden.
Detaya girmeyeceğim
Kısa ve öz
Paylaşmak ve anlatmak anlaşılmak kadar güzeldir!
Şairi hümanist olanın kalbi dostane atar!❤🔥
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy Gallery
Uyandırdığım için affola ama mesajın gerçekten güzel ve değerliydi. Sisteme geri dönmen harika olmuş, bıraktığın yerden devam etmek en iyisi. Paylaşmak, anlatmak, anlaşılmak insanı ayakta tutan şeyler. Senin gibi dostların kalbi hep böyle dostane atsın. Yolumuz açık olsun biz buradayız birlikte yürürüz Evelallah...🙏🙏
Galaxy Gallery
🙏
OnurBacc
Expert Level 2
Galaxy Gallery
❤❤❤❤🔥🔥🔥🔥🔥
Alickk
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Harika çekimler olmuş 😊👏
0 Likes