mertys
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
4 weeks ago (Last edited 3 weeks ago ) in
Galaxy Gallery
4 Comments
KEMSA
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy Gallery
Emeğinize sağlık çok güzel çekim 👏👏👏👏
mertys
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy Gallery
Düşünceniz için teşekkur ederim 😊☘️
KEMSA
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy Gallery
Hocam merhaba,bir sorum olacak,,
Uzun pozlamada Yıldız izleri çekmek için bazı kamera uygulamaları (APK) hakkında araştırma yaptım hemen hemen hepsini denemek için telefonuma yükledim hepsi başarısız oldu hiçbirinde amacıma ulaşamadım kimi reklamcı kimi paracı Samsung a34 telefonum ile bunu yapmayı denedim olmuyor sonra tesadüfen başka bir makale de gözüme çarptı hiper geçişte hızı 300x olarak alın diyor maalesef telefonumda o da yok her şeyden evvel maddi açıdan ve reklamsız olarak Samsung için uygulayabileceğim bir uzun pozlama Yıldız izleri çekimi yapabilen bir program tavsiye edebilir misiniz tabii ki Google play store ve Samsung store haricinde herhangi bir uygulamayı da telefon kabul etmiyor sebebi de bildiğiniz gibi api 2 kilit sistemi onun için, tavsiye edebileceğiniz başarılı olan aklınıza gelen bir uygulama varsa yardımlarınızı rica ederim.
İyi akşamlar dileklerimle.
Saygılarımla
Kemsa
Uzun pozlamada Yıldız izleri çekmek için bazı kamera uygulamaları (APK) hakkında araştırma yaptım hemen hemen hepsini denemek için telefonuma yükledim hepsi başarısız oldu hiçbirinde amacıma ulaşamadım kimi reklamcı kimi paracı Samsung a34 telefonum ile bunu yapmayı denedim olmuyor sonra tesadüfen başka bir makale de gözüme çarptı hiper geçişte hızı 300x olarak alın diyor maalesef telefonumda o da yok her şeyden evvel maddi açıdan ve reklamsız olarak Samsung için uygulayabileceğim bir uzun pozlama Yıldız izleri çekimi yapabilen bir program tavsiye edebilir misiniz tabii ki Google play store ve Samsung store haricinde herhangi bir uygulamayı da telefon kabul etmiyor sebebi de bildiğiniz gibi api 2 kilit sistemi onun için, tavsiye edebileceğiniz başarılı olan aklınıza gelen bir uygulama varsa yardımlarınızı rica ederim.
İyi akşamlar dileklerimle.
Saygılarımla
Kemsa
mertys
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago (Last edited 4 weeks ago ) in