Original topic:

s25 e kamera güncellemesi gelmeli

(Topic created on: 08-21-2025 05:08 PM)
284 Views
ys_dag
Active Level 5
Options
Galaxy Gallery
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-Gallery/s25-vs-a15-kamera-farkı/td-p/20396042?src=ShareBy...

şurdaki konumdanda görceğiniz gibi a15 bile s25 e laf atar olmuş gece performansı zaten kötü s25 in bari a15 arasına baya bir far.k atında verdiğimiz paraya değsin 

a15 fotoğraflar

image

image

image

s25 fotoğraflar

image

image

image

a15 ip13 gibi çekiyo😅 sarı tonu felan çok iyi ayarlıyo uzaklık yakınlık güzel ayarlıyo (mm) iso yu güzel ayarlıyo A serisini kurtarcaz diye s serisine far.k attırmışlar (one ui 7 den sonra a15 böyle oldu)

18 Comments
S25navy
Active Level 8
Galaxy Gallery
Yav algı yapmayın kardesim nasil olabilir de s25 son çıkan seri a serisinden kötü çekebilir böyle bisey yok 50-55 k civarında bahsettiğiniz telefon a serisini bilmiyorum ama tahminimce 20-25 k fiyat yukarisindadir ozaman millet s serisi almasın s serisi kötü A serisi mi alsın ne saçmalık bu
0 Likes
ys_dag
Active Level 5
Galaxy Gallery
ben a serisi alsınlar demiyorum A serisinin kamerasını kurtarmak için basmışlar güncellemeye öyle bir güncelleme yapmışları S sersi ile yarışıyor sizce benim zoruma gitmezmi 45k verdiğim telefonun a15 ile atnı performans vermesine bide algı yapmayın diyosun güncellesinler diye uğraşıyoz 😂
0 Likes
S25navy
Active Level 8
Galaxy Gallery
Ui7 resmen rezal@
ys_dag
Active Level 5
Galaxy Gallery
bence değil baksana a15 one ui 7 den önce böyle değildi güncellemeden sonra bu performansı verdi s25 için bu tarz kamera güncellemesi gelmeli
ilyas_1818
Expert Level 1
Galaxy Gallery
S25 çok daha güzel çekmiş?
ys_dag
Active Level 5
Galaxy Gallery
kötü çekmiş demiyorum ama a15 gibi bir telefon utanmasa aynı performansı vercek s25 e güncelleme gelmeli
ilyas_1818
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Guncelleme gelse ne yazarki kamerası demekki böyleymiş yapacak birsey yok ama bence s25 A15ten daha iyi çekmiş siz bilirsiniz
ys_dag
Active Level 5
Galaxy Gallery
a15 one ui 6.1 de böyle çekmiyordu one ui 7 den sonra böyle çekmeye başladı isterlerse yapabiliyolarmış demekki sadece s25 değil tüm güncelleme alıcak telefonların bu şekilde kamerası düzenlenmelş o zaman
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
S25 one ui 7 ile geldiği için zaten S25 sorunlu geldi optimize edilmemiş bazı arkadaşlar da sorun yaşıyor one ui 7 güncelleme sorunlu geldi umarım düzelir