cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

📸 Yeni İçinde Unutulan Eskiler

(Topic created on: a month ago)
117 Views
Captain_ByLord
Active Level 10
Options
Galaxy Gallery
Rize Merkez/Alipaşa Mahallesi
S24+
12mp 3:4

image

image

image

image

image

14 Comments
Akyüz
Active Level 10
Galaxy Gallery
Mükemmel çekim
replagg
Active Level 5
Galaxy Gallery
Samsung Members platformu teknik destek ve bilgi paylaşımı için var, ancak bazıları burayı Instagram sanıp gereksiz ve anlamsız fotoğraflarla dolduruyor. Bu saçmalık yüzünden gerçekten bilgi arayan kullanıcılar mağdur oluyor. Moderasyonun buna artık bir dur demesi gerekiyor. Burası sosyal medya çöplüğü değil
0 Likes
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Önce kullandığın telefonun fotograf makinesi donanımına sahip olduğunu ve bu platformda da resim vs gibi içerik paylaşılacağını paylaşanında sana sormasının gerekmediğini bil ve mesajlı tacizlerine son ver.
Aksi halde hukuki boyutunun olduğunu hatırlatırım
0 Likes
replagg
Active Level 5
Galaxy Gallery
Mesajlı tacir değil bu sadece fikrimi söylüyorum
Sız nasıl fotograf paylaşiyorsanız bende fikrimi paylaştım
Siz aksini dusnuyorsanız bişey yapamam ama bence alakasız fotograf paylasmak forumun verimini aşırı duşüyor gercekten sorunu olan insanları aşağı itiyor
Yani soyloceklerim bu kadar belki fikriniz degisir🙏😊
0 Likes
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Genç kardeşim,
Ülkemin gelecekte her ülkenin olduğu gibi bilgili aklı başında insanlara ihtiyacı var,sen bu sayfalarla uğraşma kafa yorup kendini yorma.
Derslerine bak bırak insanlar neyi istiyorsa onu paylaşsın.
Members yöneticisi bostan korkuluğu değilya,o müdahale etsin benim gibilere.
Hadi bakim
Hayırlı iftarlar
Allah kabul etsin
0 Likes
replagg
Active Level 5
Galaxy Gallery
Değerli büyüğüm, ilgin ve güzel dileklerin için teşekkür ederim. Ancak, bilgi ve deneyim paylaşımı için oluşturulmuş bir platformun amacına uygun kullanılması gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar elbette istediklerini paylaşabilir, ama bunun bir düzen içinde olması herkes için daha faydalı olur. Moderasyonun görevini yapması gerektiğini savunmam da tam olarak bu yüzden. Yapıcı eleştiri, gelişimin bir parçasıdır. Sevgiler.
0 Likes
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Ricaederim sevgili küçüğüm.
Platformun kuralları hakkında moderatör ve sayfa yönetimi karar versin.
Sen kendince kullanıcılarla muhatabı olmamalısın.
Bu tip şikayetlerde senin ve senin gibi bilgili gençlerin muhattabı sayfa yöneticileri ve moderatörlerdir!
Hoşçakal
0 Likes
33mert
Active Level 4
Galaxy Gallery
değerli abim paylaşımlarınız çok güzel sizi destekliyorum böyle güzel yerleri bizlere paylaştığınız için ellerinize sağlık hep görmek isteriz 😊
Captain_ByLord
Active Level 10
Galaxy Gallery
Teşekkür ederim kardeşim😊
Genç kardeşimiz bu konuda haklı olabilir,neticesinde bu tip beyanları kendi fikirdir.ama sayfa yöneticileriyle muhatabı olmaları neticede daha iyi olur.
Bire bir muhatabı olmak usulden değildir.
Members'in members yöneticisinin veya yöneticilerinin sınır koymadığı halde ,bu gibi paylaşıma engel olmadığı yerde hukukdışı ahlak dışı paylaşımlar yapılmadıktan sonra kimsenin kimseye müdahalesi olmaması lazım.
Tekrar teşekkür ederim iyi niyetin için.
Engellenmedikten sonra paylaşmaya devam edeceğim 😊