cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 6 classic ten, watch 7 ye geçmeye değermi

(Topic created on: 08-03-2024 07:47 PM)
436 Views
korayGS
Active Level 8
Options
Galaxy Gallery

image

24 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Değmeyecektir kardeşim. 😊

Watch 7'de Başarılı bir cihaz ama Üstüne Yüklü meblağ Para Vermeye değecek kadar değişim sunmamakta. Watch 8 veya Watch 9 Serisini beklemeni öneririm kardeşim .

Tabikide eğer ki Watch 6 classic Memnun etmiyorsa Seni veya bir sorun yaşıyorsan saat ile Geçmen gayet normaldir Watch 7'ye.
axeno
Expert Level 3
Galaxy Gallery
GPS fazla kullanıyorsan veya saati baya açık kullanıyorsan uygulama v.s evet onun dışında gerek yok
Hılmı
Active Level 4
Galaxy Gallery
Ben geçtim pişman olurum sandım 2 gündür kullanıyorum bu saat 6 ya göre biraz daha hafif kibar açıkçası ben işlemcisi birazda meraktan geçtim. Pişman değilim;)
korayGS
Active Level 8
Galaxy Gallery
Bende büyük ihtimalle geçecem , nasıl memnun musunuz şarji felan iyimi
Hılmı
Active Level 4
Galaxy Gallery
Sarjı hakkında şimdilik yorum yapamam saat kullanımı öğrenene kadar sarjı çabuk bitiyor 1 hafta sürer bu durum sanırım. Ama şuna eminim keşke geçmeseydim demezsiniz emin olun.
axeno
Expert Level 3
Galaxy Gallery
Olamazsın cünkü büyük yükseltme yaptın. Watch 4 den 6 ya kadar sadece ekran ve batarya değişmişti GPS ve işlemciler neredeyse aynıydı
korayGS
Active Level 8
Galaxy Gallery
Yorumunuz için teşekkür ederim karar verdim vatch 7 ye geçiş yapacam🙏
axeno
Expert Level 3
Galaxy Gallery
Batarya olarak aman aman bekleme samsung ve spple en dolu saatlere sahip diğerleri sadece sağlık takibi. Uygulama kullanmayacaksan onlara geçmek daha mantıklı tabii ama en dolu paket bu iki marka
korayGS
Active Level 8
Galaxy Gallery
Watch 6 classic te telefondan vireles şarj yapabiliyorsun ama watch 7 serisinde yok ,bence çok büyük eksiklik