cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Son Dördüne Girerken 🌖•🔭

(Topic created on: 02-07-2024 04:04 AM)
640 Views
BerkeS24Plus
Active Level 7
Options
Galaxy Gallery
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy Gallery
Şöyle ki, aslında kullanımını öğrenildiğinde herkesin basitçe nasıl kullanılacağını anlayabileceği teleskoplar oluyor. Uzun bir gövdesi vardır ve profesyonel teleskoplar gibi ekvatoral düzleme göre hareket etmez yani ekvatoral silindirleri yoktur. Fizikdel olarak hareket ettirilerek gök cisimleri bulunabilir. Celestron Powerseeker modelleri buna iyi bir örnek.
0 Likes
faruk6535
Active Level 8
Galaxy Gallery
Hım anladım tşk ederim kardeşim peki bunu nereden alabilirim telefon kamerasına takılan aynı sizinki gibi
0 Likes
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy Gallery
Telefon kamerasına takılanlar opyik lensler oluyor. Hrpsiburada, amazon gibi sitelerde bulabilirsiniz. Ancak yurtdışından geldikleri için Amazonda daha çok bulunuyordur diye biliyorum. Bunun yanında Celestron ve Meade olarak iki güzel teleskop markası var. Eğer giriş seviyesi bie teleskop isterseniz öncelikle Celestronu öneririm çünkü Distribitörü var ve daha kullanımı basittir. Bu tür teleskoplar Mediamarkt gibi teknoloji mağazalarında da var çok fazla rağbet görmediği için bazen çok uygun indirimler falan da oluyor. Bu yerlere bakın derim mutlaka.
0 Likes
faruk6535
Active Level 8
Galaxy Gallery
Yardımın için çok tşk ederim kardeşim bi göz atacam 😊
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy Gallery
Rica ederim ne demek 😊
0 Likes
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy Gallery
Elbette öyle. Benim de zaten böyle bir hipotezim yok😄. Giriş seviyrdi bir teleskop, kötü de olsa bir telefon ve ISO değeri gibi temel bileşenleri kullanarak böyle fotoğraflar eldw edilmesi mümkün
Kayra1881
Active Level 8
Galaxy Gallery
Cihaz Nedir?
Mükemmel Çekmiş🤩
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy Gallery
J7 Pro 2017
0 Likes
Kayra1881
Active Level 8