Original topic:

Samsung Türkiye’de Yeni Bir Dönem Başlıyor 😍

(Topic created on: 02-14-2026 09:54 PM)
1180 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery

image

Sayın Billy Kim, Amerika Birleşik Devletleri'nin Seattle şehrinden ülkemize Samsung Türkiye CEO'su olarak atanmıştır.( Bu bilgi yakın zamanda Samsung Türkiye basınında duyurulacaktır.)

Samsung Türkiye’de yeni bir dönem başlıyor! Billy Kim’in gelişiyle sizce neler değişecek? Yorumlarda buluşalım!👇
42 Comments
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Galaxy Gallery
Tamam
RüyaA54
Active Level 8
Galaxy Gallery
Umarım faydalı işlerini görürüz 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Umarım😊🙏
FS_alpha
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Bence her ülkeye kendilerinden değil o bölgeden birini atamalılar. Bir firmaya karşı alıcının yaklaşımı o firmanın her şeyidir. Ve firmanın o bölgedeki yaklaşımını en iyi oranın öz vatandaşları bilir. Tabii bu benim düşüncem. Billy abimizin görevi hayırlı olsun. Bir de membersa el atabilirse çok seviniriz🙃
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Senin fikrinde olabilir kardeşim 😊, aynen hayırlısı olsun 😊🙏
yns24u
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Elbet Türklerle beraber çalışıyordur. Bazen ülkemizde işlerin düzgün işleyebilmesi için başa Asyalı birini koymak gerekebiliyor. Bunu yapan çok marka var.
FS_alpha
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Çok doğru bu arada hiç böyle düşünmedim. Evet hocam dediğiniz gibi bir işin başında bizim milletimiz olduğu zaman hırsızlıklar arşa çıkıyor ve performans ters orantılı olarak iniyor. Çok şey yazılır da bunun hakkında forum kuralları devreye giriyor maalesef😃
yns24u
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Siz yine iyi yazmışsınız. Ben ne olur ne olmaz sizin kadar açık yazmak istemedim 😊 Yoksa tabii ki söylenecek çok şey var.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Evett😊