cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung AI Drawing Performansı

(Topic created on: 10-10-2024 02:47 AM)
227 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Galaxy Gallery
 Merhaba arkadaşlar👋🏻 

Bildiğiniz üzere Samsung, bir kaç ay önce fotoğrafa yapılan çizimi yapay zeka ile fotoğrafın içine işleyebilme özelliğini tanıttı. Bu özellik ile birlikte herhangi bir resimin içine amatörcede olsa yaptığımız çizimleri Samsung'un yapay zekası mükemmel bir şekilde işleyip ortaya güzel işler çıkartabiliyor. Fakat ben burada yapılan çizimden ziyade başka bir konu üzerinde duracağım.

image
Resimdeki ben değilim 🙃

Bu fotoğrafta gördüğümüz üzere AI Drawing için çekilmiş bir fotoğraf görüyorsunuz. Arkadaşlarımın amacı oturağın üstüne bir köpek eklemekti. Ama Samsung bir köpekten fazlasını yaptı:

image
AI Drawing

Burada Samsung'un gayet güzel bir iş çıkardığını görebiliyoruz. Ama size daha ilginç bir şey göstereceğim. İki resimde de arkadaşımın koluna odaklanmanızı istiyorum.

Evet, gördüğünüz üzere Samsung sadece oturağın üstüne köpek eklemekle kalmamış, aynı zamanda köpeğin geleceği konuma engel olan arkadaşımın kolununun da yerini değiştirmeyi ihmal etmemiş. Ve kolun yapısına bakacak olursak hiçde yapay gibi durmuyor. Burada Samsung'un büyük bir incelikle ne kadar güzel sonuçlar çıkarttığını görebiliyoruz.

Evet arkadaşlar, bu gönderimde Samsung'un yapabildiği bir güzellikten bahsetmek istedim. İlk gördüğümde çok şaşırdığım için sizinle de paylaşmadan edemedim, umarım sizin de ilginizi çekmiştir. Peki sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Başka gönderilerde görüşmek üzere😊👋🏻

0 Comments