cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung A73 İle Çekmiştim Hatıra İzmir

(Topic created on: 08-23-2024 05:50 PM)
189 Views
SahinRocker
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery

image

image

image

Boşuna Demiyorum A Serisi Telefonların Kralıydı Paşasıydı Meleğiydi Samsung A73 Fotoğraf Ve Video Kalitesi Hâlâ A Serisinin En Üst Düzey Telefonu Ve En İyi İşlemcisine Hâlâ Samsung A73 Sahip Asla Donmayan Kasmayan Her İşlemin Altından Rahatça Kalkan Bir Telefondu Huzur İçinde Uyu Samsung A73 🤘🙏😞🙂
10 Comments
Galaxy Gallery
Ama galaxy ai vermediler nedense
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy Gallery
Neden Versinler 2 Yıl Oldu Telefon Çıkalı Galaxy Ai Dediğin Şey Sadece Circle To Search İse Çok Önemli Bir Özellik Değil Samsung A54 e Verdilerde Ne Oldu Dona Kasa Çalışan Bir Cihaz Çok Kalitesiz Bir Ön Kamera Arka Kamerada İdare Eder 😁🤘
Galaxy Gallery
Knk o sana öyle gelmiş çoğu kişinin cihazı hızlandı benim tan s9 fede hızlanda hatta geekbench ve antutu da arttı yani a54 şuanlık hızlı bir telefon ayrıca şuanlık
a73 e ai gelmicek
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy Gallery
Gelir Gelir Elbette 😁🤘
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Şahin çok yalan konuşuyorsun bir kere de A54 kasmıyor donmuyor kullananlar da bir sorun yaşamıyor ve gayet memnunlar ama sende sorun var oyun oynayan birisi olduğu için çok uygulama yüklediğin için kasıyor
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy Gallery
😁 Yo Yalan Konuşmam Ben Hayatımdada Yalan Konuşmadım Ama Malesef Sen Artık İşin İftira Boyutuna Ulaştın Neden Samsung A73 İçin Aynı İthamlarda Bulunmuyorum Birde Böyle Düşün Bir Bildiğimiz Var Vedat Senin Bilmediğin Şeyleri Deneyim Etmiş Biriyim
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Çok Güzel Çekimler 😊👍
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy Gallery
Teşekkür Ederim Aliciğim Seninkilerde Öyledir Muhakkah
Yasin_A545G
Active Level 6
Galaxy Gallery
Abi Bende A54 kullanıyorum benim telefonumda kasma veya donma yok aksine daha da hızlandı sen bence kullanmayı bilmiyorsun 😅🤣🤣