cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9 artık odaklamada sıkıntılar başladı netlik gidiyor😒üzücü

(Topic created on: 12-16-2022 04:02 PM)
381 Views
ozlemm
Expert Level 4
Options
Galaxy Gallery

image

11 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Merhaba özlem ,portrede çekmişe benziyorsun istersen normal modda çeksen daha iyi çeker diye düşünüyorum 😊
ozlemm
Expert Level 4
Galaxy Gallery
Merhaba🙂yok yok normal modda çektim eskiden net çıkardı bu şekilde çektiğimde artık net olmuyor ben de yeni farkediyorum artık pek çekim yapamıyorum🙂
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Hımm acaba güncelleme kaynaklı mı bir problem ,yoksa çok mu yakın geldi odak mesafesi böyle fotoğraf çekti 😊

Sen yinede çekim yap yaa güzel çekimler bekliyoruz 🙂
ozlemm
Expert Level 4
Galaxy Gallery
Güncelleme gördüğüm yok gayrı😄bakalım arada deniyim çekim yapmayı teşekkür ederim bu arada inşallah yine yaparım paylaşım😊
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Rica ederim ne demek ,hımm😅 yap yap arada 😊
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Lens de herhangi bir çizgi leke bu tarz sorunlara yol açabilir önceki resimlerinize baktığımda odaklamada netlik herhangi bir sknti görmedim lensinizi temizleyip sensörleri temizleyip tekrar deneyebilirsiniz alfaturkun dediği gibi sanki nesne fazla yakın gibi objeye 😊
ozlemm
Expert Level 4
Galaxy Gallery
O eski fotoğraflarımı da bu kadar yakından çekiyordum ben böyle bulanık olmuyordu,çizik fln da görünmüyor lenste ama temizlemiştim kamerayı silmiştim yani bezle,neyse artık belki de benden kaynaklıdır ama deniyorum yine de hep bulanık,kısmet artık eskiyor cihaz belli bir ömrü var her şeyin🙂teşekkürler
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Rica ederim 😊
Galaxy Gallery
Abla üzülme yaaa belki kamerada tozlanmalar vardır veya kamera içine falan toz kaçmıştır 🤍