cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 ultra fotoğraf kalitesi

(Topic created on: 03-24-2025 03:32 AM)
175 Views
grsbatuhan
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery

image

12 Comments
SysTheMore
Active Level 8
Galaxy Gallery
S24U iyi çekim kalitesi var. ONE UI 7 kaynaklı bilmiyorum. Renk Kontrast , Canlılık , Ton farkı var
Enestkr
Active Level 7
Galaxy Gallery
Şahsen ben iki cihaz arasında çok minimal farklılıklar dışında kamera yönünden bi gelişim göremedim. Minikte olsa ki var ile yok arası one uı 7 farkıda var diyebilir. Yani S24U ile S25U kamerası arasında neredeyse hiçbir f ark yok diyebiliriz.
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy Gallery
İşte o minik **bleep** için gidip s25u bir dünya para şahsen verilmez tek umudumuz s26U
0 Likes
SysTheMore
Active Level 8
Galaxy Gallery
Bizzat yan yana getirip deneme yaptım. Tüm ayarları birebir aynı. S25U bariz önde s24U göre
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Galaxy Gallery
Hocam yanlış anlamayın aynı değerlendirmeyi bende yaptım. Bahsettiğiniz gibi biraz öndelik bir değişim yok. Şayet kağıt üstünde bakarsanız iki cihaz arasında böyle bir değişimin olmadığını da görebilirsiniz.
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Bu fotoğraf oynanmış gerçi one 7 de büyük farkı var daha işlevsel One 6 göre
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Galaxy Gallery
One uı 7 nin çok büyük bi farkı yok. Yazılım yönündennçok mimal farklılık var. S22U S23U S24U S25U kameraları o kadar aynı ki aradaki farklar farkedilmeyecek kadar minimal. Bu farkları yanlızca S22U kullanıcı S25U ya geçerse farklılık görebilir düzeyinde. Şahsen S26U da bişeylerin değişeceğini düşünmüyorum.
0 Likes
SysTheMore
Active Level 8
Galaxy Gallery
S26 çok şey değişecek. Yeni batarya , yeni tasarım , yeni kamera sensürü onun sinyalini verdiler
Enestkr
Active Level 7
Galaxy Gallery
Evet her sene yeni seri için verilen sinyaller gibi. Her sene aynı izlenim aynı beklenti. S25U lansmanında S25U dan çok geminiden bahsettiler. Sanki geminiyi her cihazla aynı özellik ve performanslarıyla kullanamazmışsınız gibi. S26U ile S25U arasında fiyat dışında bir farklılık olmayacağını temin ederim. En basitinden S22U dan beri 45W şarj yönünde bile bi gelişim olmaması gibi.
0 Likes