Original topic:

S25 panoramik foto

(Topic created on: 10-06-2025 04:32 PM)
278 Views
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Options
Galaxy Gallery

image

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
memnun musunuz telefonunuzdan, pili nasıl sizce?
0 Likes
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Galaxy Gallery
Dört aydır kullanıyorum gayet memnunum,, pil olayına gelince pil koruması maksimum da... %90 a ayarlı günde 7 saatten fazla ekran süreleri alıyorum, 4000mp pile göre gayet iyi süreler A serisinin 5000mp pilleri gibi performans ama bence işlemcide önemli detay Snapdragon 8Gen Elit kendini gösteriyor burada ,, ama bende oyun yok sosyal medya özellikle instagram ve Vatsapta sürekli birde foto falan benimki,,,kullanımdan kullanıma değişir bende oyun falan yok aldığım ekran süreleri %90 şarja rağmen süper süreler kısaca gayet memnunum
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
çok teşekkür ederim detaylı yorumunuz için, ben de beğeniyorum s25 i bütün özellikleriyle muazzam bir telefon, işlemcisi olsun chz i olsun inanılmaz beğendim fakat tek korkum bu pil konusu o yüzden emin olamıyorum, kimisi iyi diyor kimisi kötü diyor.. alıp almama konusunda baya kararsızım bu yüzden..
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Galaxy Gallery
Dediğim gibi bende oyun yok 7 saatten fazla süreler alıyorum sürekli oyun oynayan birisi için ne kadar süreler verir orasını ben bilemem,, oyun yoksa 1 günü rahat rahat çıkarır YouTube istagram vatsap falanda fazla fazla bir günü çıkarıyor bana ,ben daha önce S22 kullanıyordum pilden çok sıkıntı çektim ama S25 o konuda mükemmel yani alacaksan tavsiye ediyorum,,, benim gibi kompakt küçük ekran telefon sevenler için her açıdan harika
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
kompakt olduğu için tercih etmek istiyorum, küçük telefon beğendiğimi **bleep** ettim ve şuan piyasadaki en uygun fiyatlı ve parasına en fazla değen cihaz s25, xiaomi 15 55k, iphonelar zaten uçtu gitti, s24 ün de pili beğenilmiyor bu yüzden en iyi telefon s25 oluyor benim açımdan 😅çok teşekkürler, benim için çok açıklayıcı oldu yorumunuz.. instagram tiktok ve ufak tefek oyunlara giriyorum o da çok pil götürmez diye düşünüyorum..
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Galaxy Gallery
S25 o konuda mükemmel bir cihaz ,, alırsanız iyi bir iş yapmış olursunuz... Xiaomi falan kullanmadım ama yazılım olarak Samsung kadar iyi olduğunu düşünmüyorum,,, Ben Apple ve Samsung kullandım hep... Bu iki firmaya yazılım olarak garanti veririm çevremde çinli marka kullanan bazı kişiler belli süre sonra Ya Samsung yada Apple ye dödüler, bunuda göz önünde bulundurun bence ,,, S25 sizin için ideal benim gibi küçük ekran seviyorsanız...
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
ben de xiaomi kullanmadım fakat ailem kullandı onlardan herhangi bir şikayet duymadım, istesem de oralara kayamam, bütçem yetmiyor 😅ben de hep samsung gm lg gibi cihazlar kullandım, samsungu severim o yüzden samsung önceliğim.. Ben de samsungun başarılı olduğunu düşünüyorum.. küçük ekran seviyormuşum onu da bir teknoloji mağazasına gidip s25 i elime aldığımda anlamış oldum 😅sanırım kararımı verdim :)
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Galaxy Gallery
Evet pişman etmez imkan varsa durma bence hemen al
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
şuan imkan yok ama yaratacağım 😄 o zaman için araştırma içerisindeyim 😄 (evet biraz manyakça durduğunun farkındayım 😅)
0 Likes