Resolved! Solved

Original topic:

S24FE ile Bosna'dan kareler

(Topic created on: 12-20-2025 09:15 PM)
401 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy Gallery
Usulüne uygun galaxy gallery gönderisi.
image

image
Başçarşı

image
Başcarsının ünlü çeşmesi. 

image1. Dünya savaşını başlatan köprü.

image
Sırp istilalarından beri sönmeyen ateş

image

image
Sırpların diktiği haç. Tepeye dikmelerinin sebebi biz her zaman üstünüzdeyiz mesajı verilmesi. Ali İzzet Begovic onlara "bizim hilal ve yıldızımız her zaman göklerde sizden yüksekdedir" der.

image

imageSavaştaki şehitlerin mezarları. Panorama fotoyu bu normalde isteyene Quick share atabilirim özelden.

7 Solutions

15 Comments
SamHaber
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Mükemmel Çekimler Hocam 😊
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Güzel çekimler😊
Galaxy Gallery
Güzel çekimler hocam 👏
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Güzel çekimler kardeşim 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Mostarada gitmişsin . Saraybosna daha iyi geldi bana telefon fiyatları nasıldı . Bosna böğreyini pek farkı gelmedi birde ayran yok ülkede yoğurt vardı 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Zaten orası daha 30 yıl önce savaştan çıkmış bir ülke Saraybosna harici çok gelişmiş yerler yoktu. Telefon fiyatları turkiyenin yüzde 10 15 altıydı. Börek mevzusunda hakĺısınız tamamen aynı şeydi 😂. Ama yemek fiyatları orada baya ucuz geldi. Bir de pazar gunler heryer kapalı ya bir çarşı açık. Avmler bile kapalıydı. Heryere gittim bosnada hemen hemen travnik mistar her yere
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Bosna küçük zaten yürüme mesafesi . Karnım aç kaldı markette şarap var ekmek yok belki ben şaraba ekmek banmak istiyorum 😂tatlular da ucuzdu gidilir mi olabilir ama küçük yer sırbistsn olabilir gitmek için
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Çok iyi 😊👏
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy Gallery
9/16 modunda mı cektin? Gayet güzel çekimler🤌