cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra 5x gece çekimi 5 sn pozlama süresi

(Topic created on: 09-22-2024 11:48 PM)
55 Views
DevletZabiev
Active Level 6
Options
Galaxy Gallery

image

Herhangi bir efekt uygulamadım odaklayınca ışığı en kısığa ayarladım ay daha net görünsün diye 5sn pozlayarak 5x kamera ile çekildi fotoğraf çekildikten hemen sonra otomatik olarak yeniden düzenleyince fotoğrafın hemen hemen 4 de birine denk gelecek şekilde sağ üst kısımda renk farkı oluyor sanki 4 tane fotoğraf birleştirilmiş gibi. Birkaç tane daha aynı açıdan gece modunda ışığı kısmadan ve pozlamayı otomatiğe ayarlayarak çektim her seferinde aynı sorun oluştu sanırım yazılımsal bir sorun var (lensler temizdi) (one ui 6.1.1)
5 Comments
Gözdea_S20FE
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Kulecigim her zaman ki gibi çok ama çok güzel (: elinize sağlık 👏🏻
XdaDevelopers
Expert Level 4
Galaxy Gallery
İyi tespit etmişsiniz 4in 1 piksel grublandirması samsung kendi ürettiği teknoloji yazılımı...

Hdr resimlerde de 1 den fazla resmin oluşmasiyla ortaya çıkıyor zaten
0 Likes
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy Gallery
Evet 200mp kamera 50 mp olarak kullanılabiliyor 4 piksel piksellerin küçük olmasından dolayı gerektiği durumda tek piksel gibi davranabiliyor böylece sensör 0.6micronpixel olmasına ragmen 2.4 micronpixel boyutlu pixellere sahipmiş gibi fotoğraf çekimi yapabiliyor diye tanıtmışlardı ama bu şekilde fotoğrafı 4 e bölecek şekilde olacağını değil de her pikselde tek tek uygulanacağını düşünmüştüm. Fotoğraf çekiyorkenki önizlemede herhangi birşey yok çekimden hemen sonra otomatik düzenleme tamamlanınca ortaya çıkıyor bu görüntü. Ilk kez karşılaştım ilginç
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 4
Galaxy Gallery
Evet doğrudur deneyimlisiniz maşallah ❤️ özbekmisiniz acaba ismin Asya tarafından
0 Likes
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy Gallery
Evet özbekistanlı azeri kökenliyim türkiyede yaşıyorum. Teşekkür ederim biraz teknoloji meraklısıyım 😃