cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra 200M 5x zoom çekim

(Topic created on: a month ago)
114 Views
midyeLiposeidon
Active Level 3
Options
Galaxy Gallery

image

6 Comments
Xkişisi
Active Level 4
Galaxy Gallery
Hiç güzel görünmüyo. BOYAYARAK KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR BİZİ
0 Likes
Galaxy Gallery
Ben 200m çekimden bir şey anlamıyorum. Burası çok sisli ortam mesela. Bazı yerlerde inanılmaz çekimler çıkıyor bazı noktalarda ise tuhaf. Bazen zoomlu çekmek mantıklı bazen zoomsuz. Yani bu megapixel arası farklılıkları ben çözemedim.
Xkişisi
Active Level 4
Galaxy Gallery

Ha işte bunların hepsiiii sorun. Bunun nedenini söyleyeyim. DONANIM EKLEMEK YERİNE ,YAPAY ZEKANIN boyamasına kalıyor bizim iş. Bir binayı veya bir yazıyı(yani geometrik şekli olan ,tahmin edilmesi kolay bi şeyi ) çekdiğinizde yapay zeka onu kolay tahmin ettiği için İYİ BOYUYOR. Ve gözümüze güzrl görünebiliyor. Ama çim, ağaç gibi şeyleri iyi boyayamıyor.
Yani samsun donanım eksiğini ,ÇOCUK kandırır gibi BOYAMA işi ile bize itliyor. Ne yazıkki toplumun geneli çok basit yaşadığı için farkedemiyor ya da farketse bile bir türlü tam olarak nerede hata var çözümleyemiyor.
Unutmayın bir şey olmasını istiyorsak toplu bir şekilde istemeliyiz. Kanmadığımızı ,uykuda olamadığımızı ,uyandığımızı göstermemiz lazım. Ama çoğunluk uyumaya devam ettiği sürece ,uyanmış olanlar olarak nitelendirilecektir.

younesz
Expert Level 1
Galaxy Gallery
Donanım olarak lens kalitesi son derece iyi sadece görüntü işlenirken biraz fazla müdahale ediliyor tabi istersen raw ve pro modlarla bunun da önüne geçilebilir. Eğer ciddi performans istiyorsan fotoğraf makinesi al çünkü biraz fazla sallamışsın samsunga , her markada bu durum var
Xkişisi
Active Level 4
Galaxy Gallery
Fazla sallamıyorum, bazı yabancı youtuberlara veya Türkiyeden başka ülkede yaşayan insanların yorumlarına bak, hepsi kamera olqrak hayal kırıklığına uğrdıklarını yazıyorlar. Kamerası her şeyi ile çok kötü diyemem ama şu an kamera olarak en tepede bulunan sayılı telefondan biri ya hani. Bu performansıyla orayı hakketmiyor şu **bleep**. Umarım bi şeyleri düzeltirler de öncesi sonrası diye bi kaç foto koyarım buraya, o zman belki bi şeyleri farkederiz hep beraber
ben006
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Bu Uygulama kaliteyi düsürmüs mp yukseldikce ayrıntıları beli eder fotoda ama burda iyi foto istersen mercek ve dyafram bide yazılım devre girer ama fotoraf beyendim