cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ile gece çekimleri muazzam

(Topic created on: 04-29-2024 10:25 PM)
462 Views
Bayram32
Expert Level 2
Options
Galaxy Gallery
Hepsini ayaküstü kısa gece pozlama modunda çektim. Renk dengesi olarak mükemmel ve parlak .
image

image

image

image

image

K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy Gallery
Arkadaşım açık söylemek gerekirse kötü fotoğraflar. Sokak lambasını komple fotoğrafa yaymış sapsarı çıkmış. S23 bu kadar sarı çekmiyor malesef 😔
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Arkadaşım sende kötü olan fotoyu söylüyorsun ama iyi çekilen fotoyu hiç söylemiyorsun? Zamanla düzelir oda güncelleme gelcek hatalar giderilir.3 4 aylık cihazs sonuçta
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy Gallery
İşte dostum 3-4 aylık cihazda çoktan düzelmesi lazım. Ayrıca kötülemek için söylemiyorum. Gördüğümü söylüyorum. Genel olarak bakarsak kötü değil ama amiral bir cihaza göre kötü. Sırf bu yüzden bende apple'a geçmeyi düşünüyorum
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Zaten düzeldi eskiden çok sarartiyordu şimdi düzeldi. O ışığın sacilmasi olayıda orayı odaklasaydim bu kadar patlamazdi.
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy Gallery
Dostum bak ben fotonun genel sarılığından bahsediyorum. Bu samsunga ait bir durum bütün cihazlarında var ama düzeltmiyorlar yada böyle tercih ediyorlar. Senin cihazı kötülemiyorum. Sitemim düzeltmemelerine.
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Her markanın kendine has tarzı var iphondada sarı sicak ton çekiyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Xiaomi 14 tavsiye ederim
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy Gallery
O samsung'a göre daha zayıf siye biliyorum ama?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Yok xiaomi 14 kamerası çok çok iyidir rakibi 15 artık karar sizde hocam xiaomi istiyormusunuz yoksa o fiyata 15 mi alırdınız
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy Gallery
Birakta xiaomi daha iyi olsun yeni kaliteli lenslerle çıkıyorlar samsung 3 senedir aynı lenslerle bu performansi gösteriyor yazilim farki buda
0 Likes