cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ekran açık süresi

(Topic created on: 08-14-2024 11:53 AM)
183 Views
mustafakemals24
Active Level 6
Options
Galaxy Gallery

Nasıl arkadaşlar sürem ben telefonu yoğun kullanan biriyim ve full parlaklıkta kullanıyorum... 

image

9 Comments
abdullah4601
Active Level 4
Galaxy Gallery
Kardeş süper ben 24 ultra kullanıyorm açık ekran süresi max 6 saat anca alıyorm sen nasıl böyle alıyorsun ya
0 Likes
anlst
Active Level 3
Galaxy Gallery
Ultra koca telefon normal ekran çok büyük
0 Likes
abdullah4601
Active Level 4
Galaxy Gallery
Normal değil bence ekran koca ama bataryası buna göre yüksek ekran süresini az alıyorum ben hızlı gidiyor sarj daha 2 haftalık cihaz
0 Likes
anlst
Active Level 3
Galaxy Gallery
Bende alalı daha 1 hafta oldu 8 bazen 9 saati görüyorum ben samsunglar zamanla dahada oturan cihazlar daha çok yeni zamanla daha iyi olacaktır ben 24 ultranın şarj problemi yaşattığını görmedim ekran 2K da ise biraz daha fazla şarj yiyor
0 Likes
abdullah4601
Active Level 4
Galaxy Gallery
Peki sende güç modu ve 120 ghz ekran la mu bu kadar alıyorsun yani güç modunu kullanıyor musun
0 Likes
anlst
Active Level 3
Galaxy Gallery
Çok nadir kullandım güç tasarrufunu bazen 2K bazen de full HD'de kullandım ekranı ama 120 hz hep açık tabii
0 Likes
abdullah4601
Active Level 4
Galaxy Gallery
Ben hiç kullanmıyorım güç modunu ekran full hd ve her zaman 120 hz açık
0 Likes
abdullah4601
Active Level 4
Galaxy Gallery
Mesala şuan sarj 30 aldığım ekran süresi 3 saat 41 dk normal mı
0 Likes
Galaxy Gallery
Önce s23ultra kullanıyordum 5.6 saat arası ekran süresi alıyordum sattım 24 aldım küçük olsun diye 7.8 saat arası ekran süresi alıyorum daha iyi ben çok memnunum exinos çok iyi pil konusunda snapdragona birdaha bulaşmam hem ısınıyor hem şarj iyi değil di
0 Likes