cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 U 200 Mp

(Topic created on: 05-18-2025 11:38 PM)
155 Views
Wukong31
Active Level 6
Options
Galaxy Gallery

image

15 Comments
harunturanx
Active Level 3
Galaxy Gallery
Gözüm bile bu kadar net değil 😂
0 Likes
Wukong31
Active Level 6
Galaxy Gallery
Ahahhaa neden 😂😂
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy Gallery
Vermemizi beklediğin tepki:🥶😱😵💫😵💫🤯🤯😱🥶
Asıl olan:😑😐
Wukong31
Active Level 6
Galaxy Gallery
Gayet de güzel çıkıyor kardeşim ben öyle keyfimden atıyorum ilgi bekleyen biri değilim ISOCELL ışık altında güzel sonuçlar veriyor onu göstermek istedim işe yaramaz Apple dan kat ve kat daha iyi camerası
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy Gallery
Niye bu kadar rollendin be reis az sakin ol kamera iyi biliyoruzda videoda bir apple etmez be :)
0 Likes
Wukong31
Active Level 6
Galaxy Gallery
Neresi etmez kardeşim her özellik var cihazda benim kendi görüşüm para versen bile o cihazı kullanmam hiç etkileyici bir özelliği yok herşeyi toplama kendilerine ait sadece işlemcileri var onun harici birşeyleri yok Sadece yazılımı iyi gözümde niye rolleneyim kardeşim altı üstü bir cihaz bunun neresine rollenecem kullandığım cihaz beni etkiliyor hoşuma gidiyor kullanıyorum seni Apple etkiler onu kullanırsın ona birşey diyemem Samsung bir güncelleme ile Pil sorununu halletti adamlar yeterki istesin dünyanın en iyi camerasını bile yaparlar herşey ticarete bağlı herşeyi 10/10 yaparlarsa ilerde farklı bir cihaz çıkardıklarında kimse almaz
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy Gallery
İşte rollenmişsin ben Apple hayranı değilim fakat Apple yazılımı ve Kamerası gibi Premiumluk hissi yok ya da görüntüsü bir Apple kadar premium değil güçlü oldugunu hepimiz biliyoruz fakat Apple gibi optimize değil cihazlar arada yaşanan takılmalar premium ve amiral gemisi bir cihaz kullandıgın hissini götürüyor mesela :)
0 Likes
Wukong31
Active Level 6
Galaxy Gallery
Tm 😂😂😂
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy Gallery

Ah ah birde şu problemler üzerine konuşsanız gerçekten fazla korumacı olursanız markanın bi tarafı kalkar sonra kullanıcı deneyimini bir tarafına takmaz azıcık gerçekler konuşulmalı örneğin karanlık ortamdaki video performansı sizce tatmin edicimi bence değil Apple bu işi çözmüş mesela karanlık ortamda bile bahsetrigim ortam loş ışık bu arada işte öyle bir yerde bile güzel çekim yapabiliyor fakat samsung bunu yıllardır beceremiyor yüksek kontrastlı videolar çekiyor ve karanlık görüntüler sunuyor bazen realistiklikten çıkıp fütüristik olması gerek bu telefonun mesela S25 in kamerasının tek artısı karanlık ortamlarda daha iyi çekim yapabilmesi buda yapay zekayla ayarlanmış birşey aynı şeyi S24 e de yaptırabilirlerdi karanlık ortamlarda daha parlak videolar çektirebilirlerdi veya bu konudan bağımsız sizce S25 ile S24 in çekebildiği LOG video kaydını S22 S23 Ultra gibi cihazlar çekemez miydi hayli hayli çekerdi neden mahrum bırakıldılar peki veya S25 in sahip oldugu yapay zekayı kaldıramazlar mıydı kaldırırlardı neden koyulmadı mesela en basitinden note 9 a bile UI 7 ROM u kursan tüm bu yapay zekaları kullanabiliyor bunu İşkemcisi az daha güçlü olsa S3 MİNİ bile yapar neden sırf pazarlama stratejisi yüzinden bu özellikler diğer cihazlara verilmiyor her zaman savunmacı olunmaz gerçekten yeter bazı şeylerde bizde sahip oldugumuz cihazı kullanırken premium keyifi almak istiyoruz  İphone 13 ün hissiyatı bile daha premium veya bir İphone 7 bile daha iyi hissettiriyor.

0 Likes