Ümmet05
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-06-2024 11:53 PM in
Galaxy Galleryİyi akşamlar. Amacım şimşekleri yakalamaktı ama çokta verimli olmadığını gördüm. Hiç hız ayarı yapmadan direk kendi standartıyla çekmiştim. Hiper geçişte en güzel sonuçları hangi hızla alabiliriz önerisi olan var mı?
4 Comments
yakup
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-07-2024 12:53 AM in
Galaxy Gallery
Dünya dönüyor sen ne dersen de hayat geçiriyor sen ne yaparsan yap ölüm ani Dünya fani
İphone_ve_Diğer leri
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-07-2024 01:28 AM in
Galaxy Gallery
Ne diyorsun kafanmı güzel
cengizinc
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-07-2024 02:26 AM in
Galaxy Gallery
S23Fe den memnun musun ben de almayı düşünüyorum da
Ümmet05
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-07-2024 03:34 PM in
Galaxy Gallery
Öncelikle şöyle ben A54 den geçtim. A54 ayarında bir cihaz kullanıyorsan asla değiştirme derim bu fiyata değecek bir değişim malesef yok. Evet bi tık daha hızlı kamerası daha iyi ama hepsi bu kadar 20 22 bin tl ye değer mi? Değmez miş 🤣 bide sanki A54 daha stabil çalışıyordu **bleep** 2 3 kez google chrome da donma oldu A54 de hiç donma yaşamadım ben. Bide bu batarya olarakta bi tık daha zayıf. Ayrıca ekranda bazen dokunmatik problemleri yaşıyorum baya azaldı gerçi ama yinede bazen oluyor bunlar ufak detaylar gibi gözüksede çorbadaki sinek misali mide bulandırmaya yetiyor. Düşük model bir cihazdan geçeceksen ozaman belki değer diyebilirim. Ama fiyat farklarınıda değerlendirerek A54 S23Fe arasında tercih yapabilirsin derim