cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 galeri sorunu

(Topic created on: 09-10-2023 10:36 PM)
432 Views
victoriouspistol
Active Level 2
Options
Galaxy Gallery

Samsung s23 cihaz kullanıyorum galerimde devamlı sildiğim resimler ayda 1, saat 00.00 da geri geliyor ve tüm sildiklerimde değil sadece geçen sene kasımda sildiklerim geliyor. Denediğim yöntemler: 

( çop kutusu temizleme,galeri ön belleğini temizleme,galeri hedapdan çıkıp yeniden girme,one drive çöpünü temizleme, ondrive ayarları kontrolü, galeri ayarları kontrolü, hesap ayarları kontrolü) emin olun klasik akla gelen herşeyi denedim gitmiyor ayda bir kere muhakak özelliklede o grup fotolar geri geliyor, birde bazen googleden resim yada video indirdiğim zaman onuda ana foto bölümünde göstermiyor albümlere tıklayınca gösteriyor, öylede bi saçmalık var ama o sorun değil bi şekil idare ediyor şu silinmeyen foto olayı can sıkıcı,başka çözümü olan varsa dinliyorum.

image

7 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Galeri ayarları Onedrive eşitleme açık mı
Galaxy Gallery
Açık ama onedrive da eşitlemesin diye oradanda silmiştim o fotoları ama yinede geliyor
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy Gallery
kapatıp silmeyi dene çıkmaması lazım
Galaxy Gallery
Denedim bir süre kapalı bırakıcam ama sora mecbur açıcam açtığımda inşallah yine gelmez 1 ay sonra sonucu yazarım şimdiden teşekkür ederim
s23bugra
Beginner Level 2
Galaxy Gallery
onedrive yedekleme kapalı bende dediklerinizi yapmama rağmen aynı sorun bende de düzelmedi siz çözebildiniz mi
0 Likes
Galaxy Gallery
1 seneyi geçti hala aynı sorun devam ediyo ama telefonu sıfırlayamadım hiç ekranımla alakalı bir sorunum var aldığımdan beri sol ustte ölü piksellenme var ocak ayında servise götürücem ordada mecbur sıfırlıyorlar ondan sonra bakıcaz bakalım düzelecekmi
0 Likes
Galaxy Gallery
Sorunum devam ediyor 1 ay değil 5 ay boyunca denemediğim yöntem kalmadı kafayı yiyeceğim o fotolar benim karabasanım oldu ve her ay devamlı galerime aynı fotolar geri geliyor bir test daha yapma fırsatı buldum galerimden silmedim ve bi soraki ay fotolar gelmedi telefon şaka gibi, o foto bu telefondan silinmiyecek dercesine bana meydan okuyor deliricem
0 Likes