cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 fe gece modu cekimi

(Topic created on: 02-02-2024 07:56 PM)
458 Views
A53_5G
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery

image

Gece modu 
8 Comments
Sezgin61
Active Level 7
Galaxy Gallery
Bence çok iyi ya, ben beğendim valla 👍📷
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Güzelmiş s23 feden memnunmusunuz nasıl tefelon batarya ekran falan
A53_5G
Active Level 4
Galaxy Gallery
Caner söyle anlatayım

Bende a53 vardı bunu aldım

Ekran olarak

S23 fe olan Dynamic AMOLED ile
A53 de olan Super AMOLED arasında kalite anlamında bir **bleep** göremedim renkler canlılık görüntü kalitesi aynı
S23 fe nin a53 göre ekrani netlik ve kesinlikle anlamında daha düşük anlamadım

Batarya olarak

Çok memnun olduğum söylenemez maximum 5 saat ekran süreleri aliyorum bazen 4.30 saat değişiyor.
Bu kullanımlarda oyun zaten yok sosyal media, telefonda görüşme arada bir kamera bu kadar.

Zamanla düzeliyor yapay zeka falan diyorlardı öyle ahım şahım bir düzelme olmadı önceden 3 saat 3.5 saat ekran şurası vardı şuan 4.30 saat 5 saat arası

Kamera olarak

A53 den buna geçtiğim için onunla kıyaslıyorum fotoğraf kalitesi olarak çok bir **bleep** göremedim ben a53 çözünürlük olarak daha ayrıntılı kareler yakalıyor daha net s23 fe yakınlaştırma yapınca ne yazıkli çözünürlük düşük ve bulanık. Video kalitesi sabitlemesi ve telephoto kamerası s23 fe nin artıları a53 göre

İşlemci gelirsek

Gerçekten ondan memnunum stabil hızlı bir şekilde bütün görevleri yerine getiriyor ısınma çok fazla yaşamadım.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Ekranı araştırdım renkleri iyi veremiyor s21 fede daha iyi düşündüm s23 fe alimmi diye vazgeçttim ekranı rengi güzel değil performansı ve kamerası s21 feden iyi de olsa s23 fenin ekranı keşke daha iyi olsaydı
Anonymous
Not applicable
Galaxy Gallery
Otantik çekim olmuş 🥰
yarroo
Active Level 4
Galaxy Gallery
mökemmel ALLAHUEKBER
İlhanEfe
Active Level 10
Galaxy Gallery
Basarılı👍👍