cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22

(Topic created on: 07-08-2023 07:01 PM)
220 Views
yasinkrll
Active Level 6
Options
Galaxy Gallery
Samsung kamera konusunda baya bir yol kat etti 😎😎
image

image

9 Comments
ugurr34
Active Level 6
Galaxy Gallery
Ya kral bendeki s22 son güncellemeyle sanki daha bulanık cekmeye başladı sizin kameralarıniz nasıl bu kadar güzel anlayamıyorum
ugurr34
Active Level 6
Galaxy Gallery
acaba sıkıntı mı var bende
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy Gallery
Kardeşim telefonu kapat aç olmadı fabrika ayarlarına döner oda olmazsa temmuzda güncelleme gelecek belki bir toparlama olur s23 serisindede kamera sorunu vardı galiba düzeldi sıra s22 serisinde ısınma ve pil sorunuda var son güncelleme bütün kullanıcıları Pert etti inşallah bu ayki güncelleme hepimizi rahatlatır
ugurr34
Active Level 6
Galaxy Gallery
denicem kral inşallah dedigin gibi güncellemeyle hallolur sorunlar
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy Gallery
İnşallah
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy Gallery
S22 den memnunmusun almaya niyetim var sarjı ne kadar gidiyor ve ısınıyor mu?
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy Gallery
Kardeşim ısınma batarya sorunları var instagram optimizasyonda sorun var arada donma oluyor arada cihazda da donma oluyor fakat bu donma olayi 81 bin TL lik telefondada oluyor bunların haricinde telefondan memnunum ekran kamera akıcılık süper işlemcide çok sorunlu değil fakat problemli olduğu noktalar var ben sana s22 yi tavsiye etmem imkanın varsa s23 e yönel batarya ve işlemci konusunda s23 daha iyi
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy Gallery
Oda çok pahalı be s21 ultra kullanıyorum s22 ye geçmek istiyorum
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy Gallery
Batarya en fazla 5 buçuk 6 saati gorur ısınma sorunu var 120 hz de ekran süresi daha düşük oluyor ben tavsiye etmem ama sen istersen forumda s22 kullanan başka kullanıcılarada sor onlarda sana bi fikir verirler