cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21+ veya S22+ hangisini almalıyıyım S10+ kulanıyorum

(Topic created on: 07-25-2022 10:17 PM)
574 Views
şahin
Active Level 9
Options
Galaxy Gallery
.

image

image

image
S10+

24 Comments
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Bende biraz beklemeni öneririm abim acil değilse tabi s23 görmek lazım diye düşünüyorum 😊
ODIOS
Active Level 4
Galaxy Gallery
Eğer acil ise ve bütçeniz var ise s22+ almanızı öneririm. Ama zamanınız var ise s23 serisini almanızı öneririm (tabii çok pahalı olmazsa)
şahin
Active Level 9
Galaxy Gallery
Tşkler kardeşim s23 bekleyecem fiyat uyarsa tabiki
şahin
Active Level 9
Galaxy Gallery
Tskler tolga takaz edecektim pazar günü 22000 bin s22+benimtel 8800 tl sayıyor bende s23+ bekleme taraftariyim
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Rica ederim abim sen beğendiysen sorun yok s22+ deneme şansım olmadı ama abisini 2 gün kullandım gerçekten güçlü bir cihaz bende değişmeyi düşünüyorum ama herseyden önce kamera odaklı düşünüyorum bu yüzden s23 ultrayi görmeden de kararımı vermek istemiyorum
şahin
Active Level 9
Galaxy Gallery
Bende kamera için deyişmek isdiyorum yoksa s10+ memnunum
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Şimdi ne desem bilemedim abim fiyatlar da ne olur bilemiyorum s22+kullanan arkadaşlar umarım yoruma gelir bizide bilgilendirir kamera konusunda nasıl olduğunu tam olarak bilemiyorum ama abisiyle benim elimdeki s20 ultrada öyle bariz farklar yok 100 optik daha keskin ekranı biraz daha parlak nit olarak onun dışında yazılımsal farklılıklar var s23 u görmem lazım kararımı vermek için senin içinde hayırlısı olsun abim
şahin
Active Level 9
Galaxy Gallery
Bende beklemeye karar verdim s23 tolya tşk ederim iyi geceler kardesim dark side yorum yapamis bildirimde görünüyor burda yok kardesimede tşk ediyorum
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy Gallery
İyi geceler abim umarım beklediğimiz gibi çıkar beklediğimize değer diyelim dark side dostumun yorumunu gördüm görmedim Bi vardı bir yok oldu tam emin olamadım biz teşekkür ederiz can dostum adinada rica ederim 😊🤗