cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Promod'da Yıldız yansıması hata

(Topic created on: 05-28-2024 01:05 AM)
245 Views
KEMSA
Active Level 10
Options
Galaxy Gallery
Arkadaşlar merhaba, 
Samsung Galaxy A34 5G ile pro mod da yapmış olduğum gece manzara çekimlerinde gökyüzündeki yıldızlar alttaki siyah damlara ve nesnelerin üzerine yansıyor, gökyüzündeki yıldızlar gibi karanlık noktalarda da yıldızlar oluşuyor ,bunu açık tonlu çekimlerde yapmıyor sadece karanlık gece çekimlerinde yapıyor, yıldızlar koyu tonlu objelere yansıyor, ama o da ne tesadüfen daha başka bir deneme yaptım telefonun kamerasını karanlıkta bacağımın üzerine koyup pro mod da 50 iso 10 saniyede kapkaranlık bir çekim yaptım ekranda yine yıldızlar var bu bir kamera sorunudur sn.modlar kameradaki bu sorun gece çekimlerine de yansıyor,bu sorun yalnızca pro mod'da oluyor normal fotoğraf gece çekimlerinde karanlık ortamda bacağımın üzerine koyarak çektiğin fotoğraflarda öyle bir soruna rastlamadım, tekrar ediyorum yalnızca pro mod yıldızlanma 
oluyor fotoğraftaki damları yakınlaştırmak üzerlerindeki yıldızlara bakın,fotoğrafları ekleyeceğim.
Bence bu bir kamera sorunu
Çekilen fotoğrafta'daki exif bilgileri:
50 iso/10 sn,
image

image

image

Saygılarımla.

3 Comments
KEMSA
Active Level 10
Galaxy Gallery
Fotoğraf ile fazla ilgilenen arkadaşlar telefonlarını promod kısmına alıp 50 iso 10 saniye ile kamerayı karanlık bir ortamda bacaklarının üzerine kapatsınlar ve fotoğraf çeksinler karanlıkta çekilen fotoğrafta yıldızlar oluşuyor benim telefonum A34, bakın bakalım diğer telefonlarda da var mı merak edenler için söylüyorum, böyle bir soruna rastlarsanız görüntülü yorumlarınızı lütfen yazınız arkadaşlar ım gece fotoğrafı çekmenize gerek yok karanlıkta bacağınızın üzerinde pro mod da çekim yapabilirsiniz
0 Likes
serkany
Active Level 3
Galaxy Gallery
Bir sorun yok bende. S21 cihaz
0 Likes
jope
Active Level 6
Galaxy Gallery
Arkadasim o sorun fotoğrafın genelinde var. Uzun süreli gece çekimlerinde bende de oluyor telefonum a73. Google kamera kullanırsan daha fazla oluyor.1716869585946.jpg